ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παρουσιάστε: Σε ποιο στρατόπεδο γυρίστηκε η σειρά

Μήπως είχες υπηρετήσει κιόλας στο στρατόπεδο που έγιναν τα γυρίσματα της σειράς του ANT1;

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο ‘Παρουσιάστε’ και τον Γιάννη Μπέζο στο ρόλο ενός ειδικοδυναμίτη συνταγματάρχη δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα στα πρώτα επεισόδια.

Αν και το σενάριο δεν είναι κάτι τρομερό, η σειρά που έχει να κάνει με χιουμοριστικές περιπέτειες οι οποίες συμβαίνουν σε δύο γειτονικά στρατόπεδα, έχει καταφέρει να καταγράψει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέσης.

Μπορεί να είδαμε μερικά στρατιωτικά λάθη στα πρώτα επεισόδια, ωστόσο οι στιγμές γέλιου που μας χάρισε η σειρά συνολικά, μάς έκαναν να τα προσπεράσουμε.

Όπως είπαμε, το ‘Παρουσιάστε’ έχει να κάνει με δύο στρατόπεδα που συγχωνεύονται. Ένα ‘προβλεπέ’ και ένα ‘χύμα’. Μόνο που στην πραγματικότητα, πολλές από τις σκηνές που βλέπουμε στην τηλεόραση, έχουν γυριστεί σε ένα πραγματικό στρατόπεδο, μέσα στην Αττική.

Αρκετά γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο ‘Καραϊσκάκη Β’, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ‘Καραϊσκάκη Α’ στο Χαϊδάρι, το γνωστό και ως ΚΕΔΒ (Κέντρο Εκπαίδευση Διαβιβαστών).

Στο συγκεκριμένο μικρό στρατόπεδο (σε σχέση με το ‘Καραϊσκάκη Α’) στεγάζεται πλέον η Μονάδα Φρουράς Απόδοσης Τιμών (Μ.Φ.Α.Τ). Όλο το προσωπικό καθώς και ο διοικητής της μονάδας φαίνεται πως συνεργάστηκαν άψογα με τα άτομα που εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του ‘Παρουσιάστε’, ενώ υπάρχει ειδική ευχαριστήρια αναφορά για όλους στους τίτλους τέλους κάθε επεισοδίου.

Κάπως έτσι το 31ο Τάγμα Καταδρομέων (ένα από τα λάθη που λέγαμε;) ‘μετακομίζει’ στο στρατόπεδο ‘Καραϊσκάκη Β’. Αν είχες περάσει μέρος της θητείας σου στο Χαϊδάρι (ακόμη και στο διπλανό στρατόπεδο), σίγουρα θα το θυμάσαι. Παράλληλα, πολλά γυρίσματα της σειράς έχουν γίνει και σε μία ακόμη τοποθεσία της δυτικής Αττικής, στο Πάρκο ‘Αντώνης Τρίτσης’ στο Ίλιον.