ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Peak TV update: Julianne Moore και Robert De Niro σε τηλεοπτική σειρά!

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα αφορά αλλά ξέρουμε ότι θα γράψουμε άπειρες φορές γι'αυτήν.

Ναι λοιπόν, θυμάστε τότε παλιά που το ΗΒΟ είχε τη φαεινή ιδέα να ξεκινήσει το ‘True Detective’ και να το μπραντάρει ως μια νέα εποχή πρεστίζ τηλεόρασης, όπου αληθινοί, a-list κινηματογραφικοί σταρ θα μπορούν να μεταπηδούν στη μικρή οθόνη όποτε θέλουν, για όσο λίγο ή πολύ θέλουν, για να κάνουν μια μίνι σειρά λίγων επεισοδιών και μετά να πάνε πίσω από όπου ήρθαν;

Ναι, λοιπόν, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρότζεκτ που κυκλοφορεί από γραφείο σε γραφείο στο Χόλιγουντ που δε θα μπορούσε να έχει υπάρξει υπό άλλες συνθήκες. Πρόκειται για μια μίνι σειρά από τον David . Russell, τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη των ‘Silver Linings Playbook’ και ‘Joy’ (και του φανταστικού ‘Three Kings’, κάποτε, σε μια άλλη ζωή), στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Robert De Niro και η Julianne Moore, αμφότεροι κάτοχοι Όσκαρ.

Αν εδώ περιμένεις να σου πούμε τι θα αφορά η σειρά, τότε θα απογοητευτείς, γιατί κανείς δεν ξέρει. Όταν λέμε κανείς, το εννοούμε: Ακόμα και για να κλείσει κάποιο στούντιο ένα μίτινγκ με τον O. Russell ώστε να τους εξηγήσει τη σειρά, απαιτείται υπόσχεση μετά χρημάτων. Που θα πει, με πληρώνεις για να σου pitchάρω μια σειρά και μετά αν δε τη θες σόρι, τα λεφτά τα κρατάω.

 

Υποθέτω αν έχεις στην τσέπη σου μια σειρά που κουβαλάει 3 Όσκαρ και καμιά 10αριά ακόμα υποψηφιότητες στο όνομά της, τότε μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις.

Αναμένουμε φυσικά updates για το περιεχόμενο, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος εξασφαλίσει αυτό το πρότζεκτ, θα ρίξει πολύ χρήμα σε αυτό. Θα είναι άραγε το επόμενο ‘True Detective’ ή το επόμενο ‘Vinyl’;

Ας θυμηθούμε τώρα λίγη από τη φιλοσοφία ζωής του Rust Cohle επειδή δεν έχουμε τίποτα να σας δείξουμε από την δίχως όνομα ή πλοκή ή κανάλι Σειρά Στην Οποία Θα Παίζουν Η Julianne Moore Και Ο Robert De Niro: