ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σειρά όλων των εποχών;

Το ONEMAN σού δίνει την ευκαιρία να διαλέξεις εσύ ποια τηλεοπτική σειρά θα κάτσει στο θρόνο. Τι περιμένεις; Μπες και ψήφισε.

Στα σχεδόν 2 χρόνια της ύπαρξης του ONEMAN, αν μη τι άλλο, έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι ξένες τηλεοπτικές σειρές είναι κάτι που σε απασχολεί, κάτι που συζητάμε εδώ παρέα, κάτι που διαβάζεις σε αυτό το site. Για εμάς είναι απλά κομμάτι της ζωής μας. Και όπως όλα τα ωραία εδώ στο ONEMAN, ξεκινάνε από μία κουβέντα, έτσι ακριβώς ξεκίνησε κι αυτός ο διαγωνισμός.

Βλέπεις το καλό παράδειγμα στις ψηφοφορίες υπάρχει. Μετά από δύο διαγωνισμούς για την ανάδειξη της ομορφότερης Ελληνίδας το 2011 και το 2012 αλλά και έναν για την ανάδειξη του top ελληνικού νησιού για το 2013, αισθανθήκαμε ότι ήταν ώρα να κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ψηφοφορίες στο μέλλον. Όπως θα ακολουθήσει και σε έναν μήνα περίπου από τώρα ο καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της Onewoman 2013.

Αλλά προς το παρόν, καλείσαι να διαλέξεις αγαπημένη τηλεοπτική σειρά.

Περίπου 270 σειρές μπήκαν στο αρχικό πλάνο. Από αυτές είχαμε το πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο έργο να διαλέξουμε τις 100. Αφήσαμε έξω σειρές που κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να τις έβαζα στην κατοστάδα. Βάλαμε σειρές που μπορεί να σε ξενίσουν. Ο τρόπος επιλογής βέβαια ήταν δεδομένος.

Ξεκινήσαμε διαλέγοντας “σειράρες”. Όπως το ακούς. Σειρές που δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουν από μία τέτοια ψηφοφορία. Περάσαμε σε πιο massive επιλογές οι οποίες και πάλι “έπρεπε” να είναι στη λίστα. Κάναμε ένα διάλειμμα με ONEMAN επιλογές. Με σειρές που ο κάθε συντάκτης ασκούσε βέτο στη διαγραφή τους. Και μείναμε στο τέλος με 13 κενές θέσεις και γύρω στις 65 σειρές για να χωρέσουν εκεί. Πραγματική μάχη.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Λίγη σημασία έχουν όμως αυτά. Γιατί τώρα είναι η ώρα της ψηφοφορίας:

Ξεκίνα με ηρεμία από το νούμερο 100