ΣΙΝΕΜΑ

Ποιος είναι ο Λογιστής; Το καστ του ‘Accountant’ απαντά

Σε ένα υποτιτλισμένο featurette, το καστ της περιπέτειας 'Ο Λογιστής' μιλάει για τα μυστικά της ταινίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ;

Η ερώτηση αυτή έγινε κεντρικό σημείο στην προώθηση της ταινίας ‘Ο Λογιστής’ (‘The Accountant’) καθώς ετοιμαζόταν να βγει στις αίθουσες.

Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι ο Λογιστής είναι ο Ben Affleck αλλά αυτό δε λέει τίποτα, πάμε παρακάτω.

Στην ταινία του Γκάβιν Ο’Κόνορ, σκηνοθέτη του θαυμάσιου ‘Warrior’, ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ), είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Το PopCode εξασφάλισε ένα υποτιτλισμένο αφιέρωμα για να σου ανοίξει την όρεξη, με το καστ της ταινίας να μιλά για τον κεντρική της ώρα.

 

Δες και το τρέιλερ της ταινίας:

 

*H ταινία ‘Ο Λογιστής’ (‘The Accountant’) παίζεται ήδη στις αίθουσες από την Tanweer.