ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ

Πώς γυρίστηκε το Broadway, η ταινία που ένωσε την Ελένη Φουρέιρα και τον Χρήστο Πολίτη

Το Broadway, μία εντυπωσιακή ταινία της τελευταίας ελληνικής συγκομιδής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή online.

Μία ανορθόδοξη οικογένεια από αυτές που φτιάχνουμε μόνοι μας, μία μυθοπλαστική τοποθεσία που θα ήθελες πολύ να μπορείς να επισκεφθείς, πρωτότυπη μουσική από τον οσκαρικό Gabriel Yared, νεο-νουάρ χιτσκοκικών πινελιών ντυμένο με τα πιο αστραφτερά κοστούμια, drag queens που καταφθάνουν την κατάλληλη στιγμή για να σε σώσουν μαζί με έναν αιφνίδιο Λάκη Γαβαλά, ένας καταπληκτικός Χρήστος Πολίτης σε ένα μικρό διάλειμμα από την απόσυρσή του από την υποκριτική, και Ελένη Φουρέιρα στο πιο οργανικό cameo. Αυτό είναι το Broadway του Χρήστου Μασσαλά, μία εντυπωσιακή ταινία της τελευταίας ελληνικής συγκομιδής, και τώρα μπορείς να το δεις και online εδώ.

Το Broadway έχει στ’ αλήθεια τη στόφα μίας διεθνούς ταινίας κι ας είναι η ματιά του στραμμένη μονάχα στην Αθήνα. Ακολουθεί μία συμμορία πορτοφολάδων που κατοικούν σε ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα ψυχαγωγίας, το Broadway, παρέα με μία μαϊμού και τον σκιώδη Κλειδαρά (Χρήστος Πολίτης). Εκεί θα βρει καταφύγιο η Νέλλη (Έλσα Λεκάκου), μία χορεύτρια που καταδιώκεται από τη μητέρα της, μετά την προτροπή του αρχηγού της συμμορίας, του Μάρκου (Στάθης Αποστόλου), αλλά δεν θα είναι η μόνη νέα προσθήκη στην ομάδα που θα προκαλέσει παρενέργειες στις δυναμικές της.

Στο ξεχασμένο κτίριο έχει κρυφτεί και ο Jonas (Φοίβος Παπαδόπουλος), ένας μυστηριώδης χαρακτήρας με επικίνδυνους εχθρούς που χρειάζεται να μεταμφιεστεί σε Barbara για να μην τον ανακαλύψουν. Και εάν σε αυτή τη μεταμφίεση κρύβεται κάποια δική του ανακάλυψη;

Πάρε μία γεύση από το εύρος της ταινίας στο behind the scenes video που μοιράστηκε αποκλειστικά μαζί μας ο Χρήστος Μασσαλάς:

Μάθε περισσότερα για το Broadway στη μεγάλη μας συνέντευξη με το καστ και τον δημιουργό, ή βυθίσου απευθείας στον απαστράπτοντα, εύθραυστο κόσμο της ταινίας από το Viva.

Στρίμαρε το Broadway από το Viva με 4,99€ έως τις 4 Δεκεμβρίου.