ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πώς οι Άγριες Μέλισσες σόκαραν το τηλεοπτικό κοινό

Η σκηνή με την απόπειρα αυτοκτονίας συγκλόνισε τόσο το κοινό, όσο και τους χρήστες του Twitter.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες από τις Άγριες Μέλισσες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ακύλας είδε στα παρασκήνια του θεάτρου τον Λευτέρη να φιλιέται με τον Άρη. Η αποκάλυψη αυτή προφανώς και έφερε πολλές δύσκολες καταστάσεις συνυπολογίζοντας και την περίοδο για την οποία μιλάμε. Ο Ακύλας υπέβαλλε σε σκληρά βασανιστήρια τον γιο του που ένιωσε αβοήθητος μέσα σε έναν εχθρικό κόσμο.

Όλη αυτή η διαδικασία πλήγωσε πολύ τον ερωτευμένο και πολύ ευαίσθητο Λευτέρη ο όποιος ένιωθε να γκρεμίζονται όλα γύρω του. Η συνέχεια που μας επεφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Ο  νεαρός ήρωας που μπήκε αυτή τη χρονιά στην κεντρική αφήγηση αποφάσισε να κρεμαστεί στο δωμάτιο του. «Ο Μελέτης λέει ψέματα και ο Μελέτης δεν ήταν στα καλά του. Δεν τον είδες;» τόνισε, μια σκηνή πριν, η Ζωή Μεγαρίτη στην αδελφή της, Αιμιλία.

Η δασκάλα ανοίγει την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπη με το συγκλονιστικό θέαμα ενός κρεμασμένου με μία θηλιά στον λαιμό Λευτέρη. Εκείνη και η αδερφή της τρέχουν προς το μέρος τους προσπαθώντας να του σώσουν τη ζωή. Η πρώτη πιάνει τα πόδια του με δύναμη ενώ η δεύτερη του φέρνει ένα σκαμνί. Το αν θα καταφέρουν να του σώσουν τη ζωή αναμένεται να το δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Οι αντιδράσεις του Twitter

Όπως και να έχει, το Twitter χθες δήλωνε συγκλονισμένο από τη χθεσινή σκηνή και έσπευσε να εκφράσει το σοκ αλλά και τον θαυμασμό του για το πόσο καλογυρισμένη ήταν η σκηνή. Μαζί και την αγωνία του για το τι ακριβώς συνέβη το οποίο ούτως ή άλλως θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες.