ΣΙΝΕΜΑ

Πόσο εννοείται ότι ο Jared Leto θα έπαιζε κάποια στιγμή τον Andy Warhol;

Ο γνωστός ηθοποιός θα χαμαιλεοντίσει ξανά για ένα προσωπικό του πρότζεκτ.

Πολύ εννοείται, πάρα πολύ εννοείται, απορούμε που δεν είχε γίνει και νωρίτερα. Ο Jared Leto θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής της βιογραφικής ταινίας που θα γυριστεί για τον Andy Warhol, με κύρια βάση τη βιογραφία ‘Warhol: The Biography’ και πρέπει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας που μιλάμε για ρόλο-γάντι και όνειρο ζωής του.

Στην παραγωγή θα είναι και ο Michael De Luca των ‘Social Network’ και ‘Captain Phillips’, άρα δε μιλάμε για καμία μικρή, ανεξάρτητη παραγωγή. Πιο πολύ για μεγαλοπρεπές, mainstream biopic θα πρέπει να έχουμε το νου μας και μάλιστα με την υπογραφή του σεναριογράφου Terence Winter που έγραψε το ‘Wolf of Wall Street’ – ξανά βάσει βιβλίου – και δημιούργησε και τα ‘Boardwalk Empire’ και ‘Vinyl’.

Ο Leto έχει μιλήσει ξανά για την αγάπη του για τον εκκεντρικό Warhol που έγινε κυρίως γνωστός για την καλλιτεχνική χρήση διάσημων brand και εικόνων για να σχολιάσει τον αμερικανικό καταναλωτισμό και είχε μάλιστα χρησιμοποιήσει τη φράση του “Labels are for cans, not people”, σε συνέντευξή του στο Rolling Stone το ‘13. Ιδιαίτερη σχέση έχει και με τη φωτογραφία την οποία και σπούδασε μαζί με ζωγραφική στο New York City’s School of Visual Arts, οπότε ξαναλέμε ότι μιλάμε για το πιο κομμένο-και-ραμμένο part που θα μπορούσε να έχει αναλάβει.

Προς το παρόν ο ηθοποιός περνάει τον χρόνο του κάνοντας γυρίσματα για το άτιτλο για τώρα sequel του ‘Blade Runner’ που ετοιμάζει ο Denis Villeneuve και γλείφοντας ακόμα τις πληγές του για τις κομμένες σκηνές του Joker στο ‘Suicide Squad’ που, όπως λέει ο ίδιος, είναι άπειρες. Τι να του κάνουμε που δε μπορούσε να πει όχι στον Joker.