Facebook/Survivor Greece
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ranking: Oι πιο αντιπαθητικοί παίκτες του φετινού Survivor

Bάλαμε στη σειρά 17 παίκτες του φετινού Survivor και βγάλαμε τον πιο αντιπαθή. Μπορεί να μην περίμενες το αποτέλεσμα.

Κάτι έχει το φετινό Survivor που χρόνια μετά εκείνο του Ντάνου απασχολεί και πάλι πολύ μεγάλο μέρος του κοινού. Είναι οι πολλές ίντριγκες; Είναι ο Λιανός που τα πάει πολύ καλά ως παρουσιαστής; Είναι που το κοινό ανέπνευσε για λίγο μετά από τον έναν χρόνο διακοπής; Μάλλον είναι όλα τα παραπάνω μαζί. Σε κάθε περίπτωση, η μισή Ελλάδα κάθεται και βλέπει διάφορους ενήλικες να παίζουν αθλήματα λιμοκτονώντας στην άλλη άκρη του κόσμου. Τι καλύτερο έχει να κάνει για να αποφορτιστεί; Πολλά αλλά προχωράμε.

Στο παρακάτω ranking θα βρείτε σε σειρά αντιπάθειας 17 από τους παίκτες του φετινού reality. Αφήσαμε έξω όσους έχουν αποχωρήσει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές αλλά και 2-3 που ακόμα δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε.

Πριν προχωρήσουμε οφείλουμε και ένα disclaimer. Είναι ένα παιχνίδι. Οι άνθρωποι εκεί πέρα έμμεσα ή άμεσα παίρνουν έναν ρόλο. Όσοι πάτε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς και αφήνετε σχόλια μίσους, πραγματικά, μπορείτε λίγο να ψαχτείτε και πρώτα από όλα να ηρεμήσετε.

17. Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα

Καλή παίκτρια είναι. Συμπαθητική τύπισσα φαίνεται. Είπε και για τον Michael Jordan και λατρέψαμε. Γενικά, σε μία κλίμακα αντιπάθειας συνήθως σε αυτές τις θέσεις είναι οι αδιάφοροι. Εν προκειμένω όμως, εδώ έχουμε μία περίπτωση που ούτε αδιάφορη είναι ούτε μπορείς να την αντιπαθήσεις και για κάτι. Δεν πολυμπλέκεται σε τσακωμούς και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνει στρατηγικά. Απλώς είναι παρά πολύ αξιοπρεπής. Καλή σε σημείο να απορείς τι κάνει εκεί πέρα. Ούτως ή άλλως ασχολείται περισσότερο με το αθλητικό κομμάτι παρά με το reality. Να δούμε αν αυτό θα αλλάξει.

16. Γιώργος Aσημακόπουλος

Υπάρχει ένας όρος που πολλοί διεκδικούν αλλά ελάχιστοι δικαιούνται. Συνήθως απευθύνεται σε έξυπνους και φουλ αυτοσαρκαστικούς ανθρώπους που έχουν έναν τελείως ιδιαίτερο τρόπο να τοποθετούνται απέναντι στα πράγματα. Ο όρος αυτός είναι ο όρος «είδωλο» και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο κατεξοχήν τύπος στον οποίο μπορεί και θα έπρεπε να απευθύνεται. Κάθε reality έχει ή προσπαθεί να έχει ένα δικό του είδωλο. Το Survivor κατάφερε να το βρει στην καλύτερη εκδοχή του.

O Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor skai.gr

15.  Ηλίας Μπόγδανος

Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος που ξέρεις ότι δεν θα περάσεις κάπου καλά. Πρόκειται γι’ αυτή την περίσταση που οι μισοί πιστεύουν ότι ήρθαν σε πάρτι και οι άλλοι μισοί σε μάζωξη. Το μπέρδεμα γίνεται εμφανές από την αρχή. Μετά από λίγο η αποτυχία αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της ως σύννεφο που πλανάται πάνω από το σαλόνι. Πάνω που κοιτάς το ρολόι να πάει 00:15 για να φύγεις, σκάει ένας τύπος σαν τον Μπόγδανο και αλλάζει όλη η φάση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα σε κάνουν ποτέ να νιώσεις αμηχανία. Εδώ έχουμε έναν από αυτούς. Επίσης έχουμε και έναν από τους καλύτερους αθλητές, έτσι;

14. Γιώργος Κοψιδάς

Κάπου στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν ότι όλα θα περιστρέφονταν γύρω από αυτόν. Πανύψηλος με τραχύ, αλλά ευγενικό πρόσωπο. Έχει, ακόμα και στη φωνή του, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του αγαθού γίγαντα. Φαίνεται γενικά άνθρωπος που έχει μία εμμονή με τη νίκη, πράγμα που έχει τα θετικά του αλλά έχει και τα αρνητικά του. Προσωπικά, βλέπω τον μάλλον αγαπημένο μου παίκτη (αν δεν υπήρχε η Καρολίνα) αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι οι τάσεις ηγεσίας που έχει μπορεί να τον καταστήσουν από κουραστικό μέχρι ενοχλητικό για κάποιους άλλους.

O Γιώργος Κοψιδάς στο Survivo skai.gr

13. Ελευθερία Ελευθερίου

Πάταξον μεν, άκουσον δε. Ξέρω ότι υπάρχει ένα γενικότερο μένος αλλά εν προκειμένω μιλάμε για μία τύπισσα που ζει σαν τον Lucky Luke στην άλλη άκρη του πλανήτη. Δεν εννοούμε ότι είναι πιο γρήγορη από τη σκιά της. Σίγουρα δεν είναι. Eδώ και καιρό όμως είναι μόνη στην Άγρια Δύση της ομάδας της αλλά αντεπεξέρχεται μια χαρά στις όποιες δυσκολίες. To να μένεις μόνος κάπου καμιά φορά σημαίνει ότι μένεις και σταθερός σε κάποιες αρχές. Άλλες βέβαια σημαίνει ότι δεν αντέχεσαι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor skai.gr

12. Γιώργος Κορόμι

Όταν τον πρωτοδείς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον συμπαθήσεις και πολύ. Όσο περνάει ο καιρός όμως καταλαβαίνεις ότι ο τύπος του δεν είναι αυτός του hardcore τοξικού τριαντάρη που παριστάνει τον νταή. Απλά είναι χαμηλών τόνων, μιλάει όποτε χρειάζεται και συνήθως είναι to the point. Αθλητικά είναι μεν καλός αλλά βλέποντάς τον θα περίμενες να είναι καλύτερος. Αν δεν είχε ξεφύγει στο ούτως ή άλλως πολύ σκληρό επεισόδιο με την αρένα, όπου φώναζε στον πεσμένο Chris, θα ήταν ακόμα πιο κάτω.

Ο Κορόμι στο Survivor skai.gr

11. Μαριάνθη Κάσδαγλη

Χωρίς πολλούς οπαδούς και χωρίς πολλούς εχθρούς. Η Μαριάνθη μιλάει πάρα πολύ λίγο και κατά βάση η παρουσία της αφορά είτε τα αγωνίσματα (στα οποία είναι αρκετά καλή) είτε κάτι για το οποίο παρεξηγήθηκε. Σε κλίμακα αντιπάθειας είναι πολύ χαμηλά. Λίγο-πολύ το ίδιο θα ίσχυε και σε μία κλίμακα συμπάθειεας. Ας πούμε γενικά ότι το «ούτε γάτα ούτε ζημιά» θα μπορούσε να το κάνει και τατού.

10. Mαριαλένα Ρουμελιώτη

Γενικά έχει την πώρωση που έχουν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στο ανταγωνιστικό πνεύμα του αθλητισμού. Αυτό φαίνεται πολύ και με κάθε τρόπο. Ο φανατισμός της μπορεί, λοιπόν, να την καταστήσει αρκετά αντιπαθή. Στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο. Αν το σκεφτείτε, σπάνια μπαίνει σε αυτοεξευτελιστικούς τσακωμούς, ενώ είναι από τις περιπτώσεις τύπου Κοψιδά. Έχει μάθει τόσο πολύ να διεκδικεί τη νίκη που καμιά φορά φαίνεται ότι ξεχνάει πως γύρω-γύρω υπάρχουν κάμερες. Τέλος, προφανώς και μιλάμε για την καλύτερη παίκτρια στα αθλήματα από την πλευρά των Μπλε.

Η Μαριάννη Ρουμελιώτη του Survivor skai.gr

9. Γιώργος Ταβλαδάκης

Αυτός, όπως και ο «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ», καλά παιδιά φαίνονται αλλά μάλλον προσπαθούν πολύ. Δεν έχει καταλάβει κανείς μας τι ακριβώς και πού στοχεύουν. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει και μεγάλο μέλλον στο παιχνίδι αλλά και να έχει είναι από αυτούς που δεν θα αργήσεις να ξεχάσεις. Δεν είναι κακός στα αγωνίσματα. Φαίνεται γυμνασμένος και ο χαμηλών τόνων τύπος που παριστάνει αυτόν που δεν είναι χαμηλών τόνων. Αν ήταν ο εαυτός του, πιθανόν να ήταν πολύ πιο συμπαθής.

Ο Ταβλαδάκης του Survivor skai.gr

8. Κώστας Παπαδόπουλος

Τον έχει σώσει η αποτυχία του να γίνει James. Γενικά φαίνεται τύπος που προσπαθεί να στήσει δολοπλοκίες για να μείνει στο παιχνίδι αλλά τελικά αποτυγχάνει με κάθε πιθανό τρόπο. Σπάνια μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον συλλογισμό του και αυτό τον κάνει λίγο κουραστικό, γιατί ψάχνει συνεχώς κάπου να τον απλώσει. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται ούτε τραμπούκος ούτε ακριβώς ψεύτης. Φαίνεται σαν να προσπαθεί να κάνει το τελευταίο αλλά δεν του βγαίνει. Ίσως, είναι καλύτερης πάστας τύπος από αυτό που δείχνει. Pun intended.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Survivor skai.gr

7. Τριαντάφυλλος

To comic relief του reality και μάλλον αυτός που θα θυμόμαστε περισσότερο και από τον νικητή. Στα αγωνίσματα, εντάξει, δεν είναι και τόσο κακός. Είναι από τους παίκτες που μπορεί να σου κάνουν την έκπληξη από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά μπορεί κιόλας να χάσουν από τον χειρότερο της αντίπαλης ομάδας. Τον βρίσκω συμπαθητικό γιατί χωρίς αυτόν το Survivor θα ήταν πολύ λιγότερο ενδιαφέρον. Δεν τον βρίσκω ιδιαίτερα συμπαθητικό λόγω της στάσης του σε διάφορα ζητήματα, επειδή προσπαθεί πάρα πολύ να γίνει αρεστός στο κοινό και τέλος επειδή σίγουρα βγάζει άλλον χαρακτήρα μπροστά και άλλον πίσω από τις κάμερες.

skai.gr

6. Πάνος Καλίδης

Μπορεί και να έχουμε επηρεαστεί και από κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει εκτός Survivor. Ακόμα όμως και να μέναμε στο κομμάτι του παιχνιδιού, φαίνεται ότι πολύ συχνά προσπαθεί να διατηρήσει κάθε δυνατή ισορροπία προκειμένου να μείνει όσο γίνεται περισσότερο στο παιχνίδι. Είναι μετά την αποχώρηση της Ανθής ο με διαφορά πιο αδύναμος παίκτης. Μπορεί να προσφέρει στην καλύβα αλλά αυτό για τους τηλεθεάτες είναι λιγότερο σημαντικό από ό,τι για τους παίκτες.

Ο Πάνος Καλλίδης στο Survivor skai.gr

5. Άννα-Μαρία Βέλλη

Ξέρω ότι πολλοί και πολλές θα την περιμένατε να πιάσει βάθρο. Οκ, καταλαβαίνω ότι γενικά έχει μία τάση να κάνει κλίκες, να απομονώνει ανθρώπους και να κερδίζει από τις παρέες της. Αυτά αρκούν για να αντιπαθήσεις κάποιον άνθρωπο. Από την άλλη βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι έξυπνη και αθλητικά με έναν παράξενο τρόπο είναι καλή. Ταυτόχρονα, έχει εμπλακεί τόσο πολλές φορές σε καυγάδες άμεσα, ώστε τελικά να βγαίνει ειλικρινής.

η Άννα Μαρία Βελλή, παίκτρια του Survivor skai.gr

4. James Καφετζής

Το πιο love or hate πρόσωπο τους διαγωνισμού. Για να είμαστε ειλικρινείς το δεύτερο κομμάτι είναι το βασικότερο. Έχει κατά καιρούς επιδείξει μία απίστευτη αλαζονεία, ενώ είναι τύπος που κάνει δολοπλοκίες ασταμάτητα με μόνο λόγο να πετύχει τον σκοπό του. Το παράκανε πολύ και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πρώτα από την Κόκκινη ομάδα που άρχισε να  τον νικάει. Μετά μέσα στην ίδια του την ομάδα. Δεν μπορούμε πάντως να μην του αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα και ότι οι στρατηγικές του συχνά βγάζουν κάποιο νόημα.

Ο James Καφετζής στο Survivor skai.gr

3. Σάκης Κατσούλης

Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε ελάχιστα γι’αυτόν τον τύπο και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ο τσακωμός του όμως με τον James και τον Μπάρτση ξεπέρασε τα όρια του τραμπουκισμού. Το χειρότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος τραμπουκισμός του «θα τα πούμε έξω» και του «μη μιλάς» αφορά τα προσωπικά του (come on, μπήκες σε reality επιβίωσης με την πρώην σου) και γίνεται με σκοπό να γίνει συμπαθής. Με άλλα λόγια, καταλαβαίνει και ξέρει τον εκνευρισμό που υπάρχει στον κόσμο με τους δύο και προσπαθεί να καβαλήσει το κύμα. Κανένα κύμα όμως δεν το καβαλάς τραμπουκίζοντας.

Ο Σάκης Κατσούλης του Survivor skai.gr

2. Αλέξης Παππάς

Σίγουρα το περιστατικό στο οποίο συμμετείχε με τον Chris έχει αφήσει βαριά σκιά από πάνω του. Επειδή όμως δεν ξέρουμε ακριβώς τις λεπτομέρειές του, το αφήνουμε απλά να υπάρχει. Κατά τα άλλα, ο τρόπος που διαχειρίστηκε τη μετάβασή του από τη μία ομάδα στην άλλη και ο «that escalated quickly» φανατισμός του ήταν παντελώς αναίτιος και αρκετά ενοχλητικός. Μπορούμε να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό ότι φαίνεται ο πιο εξαντλημένος από όλους οπότε πιθανόν να μην είναι ο εαυτός του.

Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor skai.gr

1. Νίκος Μπάρτζης

Κάπου στα τέλη-τέλη φαίνεται ένα τσικ πιο συμπαθής από αυτό το πράγμα της αρχής. Φανατικός, μονίμως εκνευρισμένος, μέρος διαφόρων δολοπλοκιών του James και πάρα πολύ αγενής. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δείχνουν έναν άνθρωπο που η συμβίωση μαζί του μπορεί να είναι πολύ καλή, αν σε συμπαθήσει, αλλά κόλαση αν σε πάρει με στραβό μάτι. Έχει αφήσει και κάποια δείγματα τραμπουκισμού που όμως, για να είμαστε δίκαιοι, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύουν. Αν πρέπει να βρούμε ένα θετικό είναι το πολύ βασικό ότι τουλάχιστον δεν φαίνεται γλείφτης.

Ο Νίκος Μπάρτσης στο Survivor skai.gr