SURVIVOR

Ranking: Oι πιο αντιπαθητικοί παίκτες του Survivor 2022

Ποιος πήρε τη θέση του πιο μισητού παίκτη μετά την αποχώρηση του Βαλάντη; Το συμβούλιο του OneMan ψήφισε.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα ακούμε διάφορα σπόιλερ για αναχωρήσεις είτε οικειοθελείς είτε όχι. Για αυτό, προτού αλλάξουν όλα στο παιχνίδι, διαλέξαμε τους 15 πιο συζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και τους βάλαμε στη σειρά, από τον πιο αγαπημένο στον πιο αντιπαθητικό.

Ποιος πήρε τη θέση του πιο μισητού παίκτη στο Survivor μετά την αποχώρηση του Βαλάντη; Το συμβούλιο του OneMan ψήφισε.

15. Πελαγία Καζολέα

Πελαγία, μία ήρεμη δύναμη, που παίρνει τους αγώνες περπατώντας. Είδωλο.

14. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά έχει εξελιχθεί στην αγαπημένη παίκτρια όσων παρακολουθούν το Survivor, αφού είναι καλή αθλήτρια, αλλά τα λέει και ωραία.

13. Απόστολος Ρουβάς

O Απόστολος Ρουβάς δε λέει πολλά, αλλά όταν μιλάει, συνήθως μιλάει σωστά. Είναι καλός στα αγωνίσματα, μαγειρεύει και έφτιαξε μία αυτοσχέδια χτένα για τις συμπαίκτριές του.

12. Σάββας Κάλφας

Ο Σάββας είναι η ήρεμη δύναμη του Survivor. Καλός στα αγωνίσματα, ενώ δε θυμόμαστε από πότε έχει να μιλήσει σε συμβούλιο. Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά κρατάμε μία πισινή, επειδή δεν ξέρουμε τι θα λέει όταν αρχίσει να μιλάει.

11. Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κρατάει αποστάσεις από τις εντάσεις και αυτοσαρκάζεται, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του κοινού.

10. Σοφιάννα Αβραμάκη

Συμπαθητική, αλλά έχει συμμετάσχει σε κάποιους καβγάδες,  οπότε είναι νωρίς να κρίνουμε τι θα επακολουθήσει.

9. Μυριέλλα Κουρεντή

Συμφωνούμε με όσα λέει η Μυριέλλα Κουρεντή και το slut shaming που δέχτηκε ήταν εντελώς αναίτιο. Αν δεν είχε βγει το τρέιλερ με το γράμμα που έγραψε στον Γιώργο Κατσαούνη, θα βρισκόταν πιο ψηλά στην κατάταξή μας. Αλλά λίγο κούρασε.

8. Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Θανάσης στοχοποιήθηκε πρόσφατα από τους Μαχητές εξ αιτίας των χλευαστικών προσφωνήσεων και κραυγών που έβγαζε, για να τους αποσπάσει την προσοχή εν ώρα αγωνίσματος. Εντάξει, δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που έκανε, αλλά δεν ήτανε και κομψό. Μπορεί και καλύτερα.

7. Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη καταλαβαίνει κάποια πράγματα λάθος κατά καιρούς, αλλά έχει καταβάθος καλές προθέσεις.

6. Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα συμμετείχε στο slut shaming εναντίον της Μυριέλλας και τη λες και λίγο γκρινιάρα.

5. Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οι αθλητές του Survivor θα δουν το όνομά τους ψηλά σε αυτή τη λίστα. Η Ασημίνα βγάζει υπερβολικό τσαμπουκά πιο συχνά από ό,τι πρέπει.

4. Γιωρίκας Πιλίδης

Ο Γιωρίκας είναι καλός αθλητής, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τη φάση του. Το ότι υπήρξε αγαπημένος του Βαλάντη δεν τον βοηθά πολύ στην κατάταξη.

3. Αθηνά Ευμορφιάδη

Όσο πιο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου, τόσο πιο ψηλά θα είσαι σε αυτή τη λίστα. Η Αθηνά είναι πρωταθλήτρια του Kick Boxing, αλλά δεν έχει φέρει στην ομάδας της όσες νίκες θα ήθελε, και αυτό της βγαίνει σε θυμό εναντίον όλων.

2. Σπύρος Μάρτικας

Ο άνθρωπος που έφερε στη συζήτηση του Μυρμιδόνες και τους λοχαγούς, ακόμα και αν ήταν για να την πει στον νέο πιο μισητό (όπως θα δούμε ακριβώς παρακάτω παίκτη) δε θα μπορούσε να είναι σε διαφορετική θέση. Παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό του, το παιχνίδι, αλλά και την Ελληνική Ιστορία.

1. Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεγέλασε παίχτες και θεατές ότι είναι ο καλός και αθώος αγρότης, ο υπεράνω πάσης υποψίας. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μία ανήλικη, η οποία είχε υποβάλει από τον Δεκέμβριο μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ταυτόχρονα, το χειρότερο slut shaming στη Μυριέλλα, το έκανε ο ίδιος στα τελευταία επεισόδια.

Τιμητικό Όσκαρ: Βαλάντης

Για λόγους που εξηγήσαμε εδώ: