ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έρχονται τα ρομπότ του σεξ, ετοιμάσου για άβολες καταστάσεις

Σε περίπτωση που χρειαζόσουν άλλη μία απόδειξη ότι ζούμε σε δυστοπία.

Είναι αλλιώς να ξέρεις ότι κάτι έχει μπει στο πρόγραμμα και αλλιώς όταν είναι ένα βήμα πριν την αγορά.

Μέσα στους επόμενους μήνες, τα sex robots που κατασκεύασε ο μηχανικός Matt McMullen και ιδρυτής της The Real Doll Company στην Καλιφόρνια θα είναι διαθέσιμα για πώληση.

Δοκιμαστικός πελάτης βέβαια υπάρχει ήδη και θα μιλήσει για την εμπειρία του στο ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 4, ‘The Sex Robots Are Coming’.

Ο 58χρονος James από την Atlanta της Georgia απολαμβάνει τη σχέση του με το ρομπότ April που αγόρασε έναντι 2.000 δολαρίων, όταν η 36χρονη σύζυγός του, Tine, χρειάστηκε να προσέξει την άρρωστη μητέρα της. Η Tine, όπως θα δούμε να δηλώνει στο ντοκιμαντέρ, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, πλέον όμως είναι ευγνώμων που ο άντρας της δεν την έχει απατήσει με άλλη γυναίκα. Ο James στο μεταξύ δοκιμάζει αυτό τον καιρό και το ρομπότ Harmony που κοστίζει 8.000 δολάρια, τονίζοντας πως η April “είναι κάτι παραπάνω από ένα sex toy” και ότι έχει αισθήματα για κείνη.

“Κάθε άντρας έχει στο μυαλό του το τέλειο κορίτσι και αυτό είναι αυτό που βλέπω όταν κοιτάω τον καθρέφτη και μας βλέπω μαζί”.

Όχι, μη. Ξέρουμε ότι φτάνει το Τέλος, μη συνεχίσεις άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

7 σημάδια ότι ζούμε σε μια sci-fi δυστοπία