ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σκηνοθετώντας τη μεταμόρφωση του Johnny Depp

Το ΟΝΕΜΑΝ εξασφάλισε ένα αποκλειστικό υποτιτλισμένο featurette από τα παρασκήνια της ταινίας "Ανίερη Συμμαχία".

“Με κατέπληξε η σκηνοθετική ικανότητα του Σκοτ, το όραμά του,” λέει ο Τζόνι Ντεπ, σε μια σπάνια παρασκηνιακή στιγμή όπου μοιάζει όντως με τον Τζόνι Ντεπ. Γιατί στο φακό της ταινίας “Ανίερη Συμμαχία” (“Black Mass”) μοιάζει διαφορετικός.

Αναφέρεται στον Σκοτ Κούπερ, τον νεαρό σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, “Crazy Heart”, ήταν εκείνος που βοήθησε τον θρύλο Τζεφ Μπρίτζες να κερδίσει επιτέλους το Όσκαρ του. Μπορεί να συμβεί φέτος το ίδιο με τον Ντεπ; Το πρώτο hype της ταινίας μιλούσε έτσι κι αλλιώς για τη μεταμόρφωση του σταρ, ο οποίος είχε χρόνια να παραδώσει μια καθηλωτική ερμηνεία. Στη “Συμμαχία” παίζει τον Γουάτι Μπάλτζερ, έναν μαφιόζο που τα κάνει πλακάκια με το FBI και απλώνει απειλητικά την κυριαρχία του στην περιοχή.

 

“Με ενδιέφερε η δυναμική ανάμεσα σε αυτούς τους δύο άντρες,” λέει ο Κούπερ, μιλώντας για τον Μπάλτζερ, που παίζει ο μεταμορφωμένος Ντεπ, και στον πράκτορα του FBI που παίζει ο Τζόελ Έτζερτον. Δυο άντρες των οποίων η φιλία αλλάζει τον κοινωνικό χάρτη ολόκληρης της περιοχής και την οποία το φιλμ σκιαγραφεί με αιχμή του δόρατος πάντα τον ανανεωμένο σούπερ-σταρ.

Δες το featurette που εξασφάλισε το ΟΝΕΜΑΝ για τα γυρίσματα της ταινίας:

 

O Τζόνι Ντεπ πρόσφατα δήλωσε πως τα Όσκαρ δεν τον ενδιαφέρουν, πως δε θεωρεί πως διαγωνίζεται απέναντι σε κάποιον όταν ερμηνεύει, και πως δεν επιθυμεί να κερδίσει ποτέ του κάποιο. Είναι μια πολύ σωστή σκέψη, και μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι, αλλά η ουσία είναι πως κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί αν σε λίγο καιρό από τώρα ο Ντεπ βρεθεί υποψήφιος.

*Η ταινία “Ανίερη Συμμαχία” / “Black Mass” βγαίνει αύριο στις αίθουσες από την Tanweer.