ΣΙΝΕΜΑ

Ο Spider-Man φοράει (κι άλλη) μάσκα και ξεκινάει γυρίσματα

Ο Tom Holland πόσταρε την πρώτη backstage φωτογραφία του ‘Spider-Man 3’, φορώντας μάσκα πάνω στη μάσκα. Δύσκολοι καιροί (και) για υπερήρωες.

Τα ερωτηματικά αυτή τη στιγμή για το μέλλον του MCU είναι πολλά, από τη στιγμή που τα νέα δεδομένα έχουν ως αποτέλεσμα η επόμενη φάση ταινιών να καθυστερεί για άγνωστο διάστημα. Μέσα στις ταινίες που έχουν πληγεί είναι και το επόμενο σίκουελ του Spider-Man, για τους ιστούς του οποίου εξάλλου δεν ξεχνάμε πως Sony και Marvel έφτασαν σε έναν πολύ δημόσιο χωρισμό πριν τα ξαναβρούν (ξέρετε, για το καλό των παιδιών) ανανεώνοντας την προϋπάρχουσα συμφωνία τους.

Αυτό σήμαινε πως ο Spider-Man του Tom Holland θα μπορούσε να συνεχίσει να έχει περιπέτειες μες στο σύμπαν της Marvel, αλλά τώρα το θέμα είναι το πότε.

Η ταινία αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που προφανώς δεν ισχύει πλέον. Το νέο πλάνο είναι φυσικά κι αυτό στον αέρα όμως τώρα έχουμε ένα πρώτο νέο δεδομένο: Τα γυρίσματα είναι γεγονός.

Ο Tom Holland πόσταρε στο instagram το περασμένο ΣΚ μια πρώτη εικόνα από το backstage του επερχόμενου τρίτου Spider-Man, στην οποία ο μασκοφόρος ήρωάς του φοράει μάσκα. Μάσκες δηλαδή. Μια μάσκα πάνω από τη μάσκα, επειδή σε αυτό τον κόσμο ζούμε τώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wear a mask, I’m wearing two…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013) στις

Την πλοκή της ταινίας δεν την γνωρίζουμε ακόμη, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως πέραν του κλασικού crew με το κεντρικό δίδυμο του Holland και της βραβευμένης Έμμυ (και μελλοντικής οσκαρικής κατόχου) Zendaya, θα έχουμε την επιστροφή του Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange (επειδή ο ορίτζιναλ Iron Man είναι νεκρός) και του Jamie Foxx στο ρόλο του από το Amazing Spider-Man 2.

Το προηγούμενο. Ναι, αυτό με τον Andrew Garfield. Τι σημαίνει αυτό; Μάλλον ότι θα παίξει τρελό κέφι με παράλληλα σύμπαντα όπως αυτό που ετοιμάζει η DC με τον Flash. Θυμίζουμε πως στο τέλος του Spider-Man: Far from Home, η μυστική ταυτότητα του Peter αποκαλύπτεται και μάλλον παγιδεύεται για τον θάνατο του Mysterio, ενώ την εμφάνισή του κάνει κι ο Jonah Jameson του JK Simmons- άλλο ένα δηλαδή παράλληλο Spider-σύμπαν. Σαν πολλά να μαζεύονται. Μάλλον με την επιτυχία του ‘Into the SpiderVerse’ αναθάρρησε το δημιουργικό τιμ της Marvel.

Ποιος ξέρει, ίσως σε κάποια από όλα αυτά τα παράλληλα σύμπαντα, ο κορνοοϊός να έχει ήδη νικηθεί. Ως τότε, κάντε αυτό που κάνει κι ο Spider-Man και φοράτε μάσκες, γιατί η υπευθυνότητα και αδελφικότητα είναι οι μόνες υπερδυνάμεις που έχουμε στην κατοχή μας αυτή τη στιγμή.