ΑΝΤ1
BUZZ

Σπουδαία νέα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει την πολιτική και μπαίνει στη Φάρμα

Ο νομάρχης της καρδιάς μας επέλεξε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Λέμε συνήθως ότι οι πολιτικοί μας έχουν μεγαλώσει μέσα σε ανέσεις και κομματικούς σωλήνες και σπάνια έχουν δουλέψει με ροζιασμένα χέρια στην ελληνική ύπαιθρο. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν είναι ένας από αυτούς. Το απέδειξε, καθώς αποφάσισε ότι τώρα είναι επιτέλους η κατάλληλη στιγμή για να περάσει στον χώρο των reality.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, λοιπόν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα συμμετέχει στην επόμενη Φάρμα η οποία ξεκινάει γυρίσματα σε λίγες ημέρες. Υπάρχουν και μερικές φωτογραφίες όπου ο ίδιος έχει φορέσει τα χακί ανάμεσα στις ελιές του κτήματος σε μία εμφανή κίνηση αντιπερισπασμού απέναντι στους εχθρούς της Ελλάδας και όσους αναμένεται να τον ψηφίσουν για αποχώρηση στα επόμενα συμβούλια.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι αληθής η πληροφορία καθώς προκύπτει από επίσημη ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου.

Κάντο όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα.

Να υπενθυμίσουμε την πορεία από το τραγούδι στην τοπική αυτοδιοίκηση και από εκεί στην υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, ήρθε η ώρα να τον δούμε και με την τσάπα στα χέρια.

Αν μη τι άλλο είναι μία μεγάλη στιγμή για τη Θεσσαλονίκη μας, για την αγροτιά μας και για τα reality μας. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δίνει το παρόν εκεί που η ελληνική ύπαιθρος τον χρειάζεται.