ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Κωνσταντάκη και Στάθη Xριστοφορίδη, ποιο είναι το μυστικό σας τραγούδι;

Ο μεγάλος διαγωνισμός του easy 97.2 επιστρέφει και δίνει 22.000 μετρητά στους ακροατές του!. Μιλήσαμε με τους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς για τον διαγωνισμό, την αγάπη τους για τη μουσική και την ακόμα μία σεζόν που έχουν μπροστά τους ως δίδυμο, ξεκινώντας αύριο 28 Αυγούστου στις 06.30 το πρωί!  

Πώς είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να χαρίζεις χρήματα; Η Μαρία Κωνσταντακάκη και ο Στάθης Χριστοφορίδης, οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί του easy 97.2 είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να απαντήσουν το ερώτημα. Ο λόγος; Επανέρχεται και πάλι ο διαγωνισμός «Το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη και χαρίζει το απίστευτο ποσό των 22.000 ευρώ σε μετρητά!

Ο διαγωνισμός του easy breakfast «το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές τους σταθμού να κερδίζουν καθημερινά μετρητά, μαντεύοντας ένα τραγούδι, ακούγοντας ένα πολύ μικρό απόσπασμά του.

Το καθημερινό αυτό challenge για τους ακροατές του easy 97.2 μετράει πάνω από 170 ημέρες ενώ έχουν λάβει μέρος πάνω από 320 παίκτες, δίνοντας τη δική τους πιθανή «νικητήρια» απάντηση στο ερώτημα… «ποιο είναι το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη;»

To αγαπημένο μας δίδυμο Μαρία Κωνσταντάκη & Στάθης Χριστοφορίδης  επιστρέφει αύριο και χαρίζει 22.000 ευρώ! Συντονιζόμαστε αύριο το πρωί στις 08:00 στην εκπομπή «easy breakfast» στον αέρα του easy 97.2, για να μαντέψουμε σωστά το πολυπόθητο «Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» και να διεκδικήσουμε τα €22.000 μετρητά μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ!

Αν θες να προετοιμαστείς, μπορείς να δεις όλες τις λανθασμένες απαντήσεις εδώ.

Μέχρι τότε, όμως, ας δούμε τι μας είπε το ραδιοφωνικό ντουέτο για όλα αυτά.

Πώς νιώθετε που χαρίζετε κάθε μέρα χρήματα στους ακροατές;

Μ.Κ: Είναι πολύ ωραίο να κερδίζουν οι ακροατές κάτι. Στην παρούσα φάση που κερδίζουν χρήματα που αντιλαμβάνομαι όλοι χρειαζόμαστε αυτήν τη δύσκολη εποχή,  είναι ακόμα καλύτερα. 

Σ.Χ: Είναι πολύ ευχάριστο αλλά ειδικά στο μυστικό τραγούδι πλέον στεναχωριόμαστε σε εισαγωγικά γιατί το ποσό έχει φτάσει στις 22.000 ευρώ και κάθε ακροατής που βγαίνει στον αέρα έχει τα δικά του όνειρα για ένα τόσο μεγάλο ποσό, από ανακαινίσεις και ταξίδια μέχρι αυτοκίνητα και πληρωμή σπουδών.   Πάντα πριν παίξουμε στον αέρα ρωτάμε  «που θα ξοδέψεις τα χρήματα» δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μην τα κερδίζουν/ μέχρι βέβαια να έρθει η στιγμή που κάποιος θα πει το σωστό τραγούδι και θα πάρει το ποσό, το οποίο σημειωτέων ανεβαίνει κατά 200 ευρώ κάθε μέρα που δεν υπάρχει σωστή απάντηση.

Σας βγαίνει ποτέ να βοηθήσετε περισσότερο από όσο πρέπει;

Μ.Κ: Το μυστικό τραγούδι το ξέρουν 3 άνθρωποι στον σταθμό κ εμείς δεν είμαστε μέσα σε αυτούς. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα κ να θέλαμε 

Σ.Χ: Δυστυχώς, δεν μπορούμε και να θέλαμε μιας και δε γνωρίζουμε τη σωστή απάντηση. Λίγοι το πιστεύουν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν 3 άνθρωποι  που τη γνωρίζουν  και ένας εξ’αυτών είναι μαζί μας καθημερινά, για να επιβεβαιώσει ή όχι τον ακροατή η την ακροάτρια που  παίζει.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να βρεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα το μυστικό τραγούδι;

Μ.Κ: Δεν έχω ιδέα. Είμαι σίγουρη ότι όταν βρεθεί κ εμείς μαζί με τους ακροατές θα σκεφτούμε: «Ε βέβαια πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα» το κλασικό δηλαδή που σκέφτεσαι σε αντίστοιχες περιπτώσεις

Σ.Χ: Να ακούς όλη μέρα easy 97,2 και σε συνδυασμό με το soundis.gr/easy972/ στο οποίο υπάρχουν όλες οι λάθος απαντήσεις, ίσως μπορέσεις να βρεις το τραγούδι (αφού καταφέρεις να πιάσεις γραμμή).

Πώς είναι να ξυπνάς κάθε μέρα χαράματα για να κάνεις εκπομπή στις 06.30 το πρωί;

Μ.Κ: Όσο μεγαλώνω μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα σε αντίθεση με το ξενύχτι. Φυσικά, χαίρομαι το ΣΚ ή τις αργίες που δεν έχω τόσο πρωινό ξύπνημα αλλά μέχρι εκεί.

Σ.Χ: Δύσκολο πολύ, αλλά τουλάχιστον ξυπνάς για να κάνεις κάτι που σου αρέσει οπότε ισορροπεί λίγο η κατάσταση.

Σκέφτεστε ποτέ όταν συναντιέστε πριν μπείτε στο στούντιο «Πάλι αυτός/ή, πάλι τα ίδια, για άλλη μία σεζόν»;

Μ.Κ: Νομίζω ότι όταν αρχίσει ένας από τους δύο να σκέφτεται έτσι, θα τελειώσει το Easy Breakfast.

Σ.Χ: Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες πολλές φορές, αλλά έχει να κάνει πιο πολύ με την αϋπνία ή την κούραση παρά με πραγματικά συναισθήματα. Στην πραγματικότητά, εγώ προσωπικά αν έφτανα στο σημείο να πω «πάλι αυτή» ή «πάλι τα ίδια» θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο και σε πιο φυσιολογική ώρα.

Πώς θα χαρακτηρίζατε ο ένας τον άλλον και -κυρίως- πώς θα χαρακτηρίζατε τη σχέση σας;

Μ.Κ: Αναφερόμενη στον Στάθη θα έλεγα «όνειρο ζω μη με ξυπνάτε» και στη σχέση “love and marriage” με έμμεσες αναφορές στην οικογένεια του Αλ Μπαντι με την οποία μεγαλώσαμε

Σ.Χ: Τη Μαρία θα τη χαρακτήριζα ακέραια. Τη σχέση μας συζυγική σχεδόν.

 Τι κάνετε για να βρίσκετε κάθε πρωί ενέργεια;

Μ.Κ: Από μικρή ήμουν πρωινός τύπος. Είμαι αυτός ο τύπος που ξυπνάει και σε ένα τέταρτο είναι πλήρως λειτουργικός.

Σ.Χ: Πηγαίνω μισή ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους για να απολαύσω τον πρώτο καφέ με ησυχία.

Τι ρόλο παίζει η μουσική στη ζωή σας;

Μ.Κ: Το ραδιόφωνο παίζει όλη τη μέρα στο σπίτι και λόγω σκύλου όποτε, ναι, η μουσική είναι πολύ ενταγμένη στην  καθημερινότητα μου. 

Σ.Χ: Αν εξαιρέσουμε την οικογένεια, είναι στο top3.

Αν δεν κάνατε πρωινή εκπομπή, τι άλλο θα κάνατε εκείνη την ώρα;

Μ. Κ: Θα κοιμόμουν και κάποια στιγμή θα ξυπνούσα και θα πήγαινα μια ωραία ανθρώπινη πρωινή βόλτα τον σκύλο μου.  

Σ.Χ: Θα κοιμόμουν.