© Απόστολος Κουκουσάς / GNTM / Star
GNTM 4

Στη λίμνη Δόξα, είδαμε την πιο σέξι δοκιμασία του GNTM 4

Μία concept φωτογράφιση που κράτησε τους τηλεθεατές καρφωμένους στους δέκτες τους, μερικά άλογα, ένας τσακωμός και μία αποχώρηση-έκπληξη. Αυτό το επεισόδιο είχε τα πάντα.

Χθες παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά επεισόδια του GNTM. Σε ένα μαγευτικό τοπίο στη λίμνη Δόξα, τα επίδοξα μοντέλα χρειάστηκε να επιστρατεύσουν το ταλέντο τους για να αντεπεξέλθουν σε μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Κάποιοι τα πήγαν εξαιρετικά. Κάποιοι άλλοι όχι και τόσο. Το τέλος επιφύλαξε και μία έκπληξη.

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη δοκιμασία του GNTM αφορούσε την πλήρη σύνδεση των παικτών με το φυσικό περιβάλλον γύρω τους. Για το πιο εντυπωσιακό κομμάτι, επιστρατεύτηκαν ως παρτενέρ άλογα πάνω στα οποία οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να βγάλουν μέσα σε λίγα κλικ φωτογραφίες που θα τους χάριζαν το golden pass και την είσοδο στη δεκάδα.

Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να επιδείξουν άνεση, δυναμισμό αλλά ταυτόχρονα και να αποκτήσουν μία πολύ καλή σχέση με τον χώρο γύρω τους. Να γίνουν ένα μαζί με τη λίμνη Δόξα.

Τελικά, οι περισσότεροι τα πήγαν πολύ καλά. Η ίδια η Ζενεβιέβ, που σκέφτηκε το concept, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. O φωτογράφος, όπως αποκάλυψε η ίδια, την πήρε τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι δυσκολεύτηκε να επιλέξει ποια φωτογραφία θα ήταν η πιο αντιπροσωπευτική για τον κάθε παίκτη, καθώς όλοι τα πήγαν εξαιρετικά.

GNTM: Η λίμνη Δόξα και ο τσακωμός

Στα υπόλοιπα του επεισοδίου, ο Nτίνος μπήκε στο σπίτι του GNTM και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με την πρώην παρέα του αλλά και να εξηγήσει του λόγους που οι σχέσεις του έχουν ψυχρανθεί.

Η κουβέντα ξεκίνησε σε ήρεμους τόνους αλλά εντάξει, για τον Θεό, σε reality είστε, δώστε λίγο ψυχούλα. Την έδωσαν, νευρίασαν, οι τόνοι ανέβηκαν και δεν γνωρίζω πού ακριβώς καταλήξαμε. Λογικά θα φανεί στα επόμενα επεισόδια.

ΤΟ GNTM είναι ένα άθλημα που παίζουν όλοι αλλά στο τέλος κερδίζει η Ειρήνη. Σε αυτή τη δοκιμασία είχε πολύ σκληρό ανταγωνισμό καθώς πολλά παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά.

Όμως εκείνη ήταν που τελικά έκλεψε την παράσταση βγάζοντας ένα αποτέλεσμα που ομολογουμένως θα μπορούσαμε να βλέπαμε σε μία καμπάνια διεθνούς οίκου μόδας.

Οι λιγότερο καλές προσπάθειες ήταν του Θάνου και του Ντίνου. Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Θάνος, με την προσπάθειά του να κρίνεται ως η πιο αδύναμη.

Mία αρκετά μεγάλη έκπληξη για το GNTM. Οι κριτές τόνισαν και στους δύο ότι είχαν σχεδόν την ίδια πόζα αλλά αποφάσισαν να παραμείνει ο Ντίνος λόγω της γεωμετρίας του σώματος και της έκφρασης.

Όσο για την Όλγα Ντάλλα, την κολυμβήτρια του Ολυμπιακού; Εκείνη συνέχισε να εντυπωσιάζει, ως συνήθως, όταν οι λήψεις χρειάζεται να γίνουν πιο τολμηρές.