ΣΙΝΕΜΑ

Solo Star Wars και νέο Westworld: Τα 5 τρέιλερ του Super Bowl

Επίσης, 'Avengers' και 'Mission: Impossible'. Αυτα είναι τα τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα το πρωί.

Τιμώντας την παράδοση που θέλει να προβάλλονται στο Super Bowl νέα τρέιλερ -πραγματικά όποιας μπλοκμπάστερ ταινίας περιμένουμε περισσότερο από τη χρονιά- τα στούντιο πλέρωσαν και μας έδωσαν και φέτος μαζεμένα αυτά που θέλαμε.

Σταρ της έκρηξης τρέιλερ είναι φυσικά το ‘Star Wars’, που πολύ είχε αργήσει να μας το κάνει εικόνα.

Σταρ που δεν σβήνει με τίποτα, το ‘Mission Impossible’.

Τήλε-σταρ, το Westworld.

Σταρ γενικότερα, ο The Rock. Ας τα δούμε ένα-ένα.

SOLO: A STAR WARS STORY

Ένα μήνα πριν ο σκηνοθέτης Ron Howard είχε τουιτάρει ότι το τρέιλερ δεν αργεί να βγει. Λίγες μέρες μετά, η Disney έκανε διαθέσιμη την περίληψη της σειράς, η οποία δεν πολυ-ικανοποίησε τους φαν. Επιτέλους όμως -και ίσως έπρεπε να το φανταστούμε ότι το φύλαγαν γι αυτό- το πρώτο επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε.

Για την ταινία έχουμε ως το Μάη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

WESTWORLD (SEASON 2)

Το ‘Westworld’ ήταν ο πρώτος ίσως άξιος διάδοχος του ‘Game of Thrones’. Ξεκίνησε δυναμικά, έκανε μια κοιλιά και τα τελευταία επεισόδια ήταν πολύ δυνατά, αφηνοντάς μας με πραγματική περιέργεια για τη συνέχεια. Τα σχέδια των ανδροειδών είναι τελείως ξεκάθαρα στο νέο τρέιλερ και θα τα εμπεδώσουμε στις 22 Απριλίου.

AVENGERS: INFINITY WAR

Αν μας βάζαν να διαλέξουμε μία από τις μπλοκμπάστερ ταινίες που περιμένουμε φέτος, το πρώτο που θα μας ερχόταν στο μυαλό θα ήταν το ‘Avengers’. Πριν λίγο καιρό μας έδωσε το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ και εχτές μας έκλεισε για μια ακόμη φορά το μάτι όλο υποσχέσεις.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT

22 χρόνια και 6 ταινίες μετά, το ‘Mission Impossible’ τολμούμε να πούμε μοιάζει τόσο καινούριο όσο ποτέ. Ο Ethan Hunt έχει μπροστά του περίπου μία δεκαετία ακόμη ταινιών, για να μπει στο πάνθεον των χαρακτήρων ταινιών που είναι σαν να έχουν υπάρξει στ΄αλήθεια, όπως ο Rocky και ο Indiana Jones.

Το περιμένουμε μέσα στο γλυκό καλοκαιράκι.

SKYSCRAPER

Καλοκαίρι περιμένουμε και το ‘Skyscraper’ με τον The Rock, τον αγαπημένο ίσως ηθοποιό κάποιων μελών του πληρώματος του PopCode. To ‘Skyscraper’ είναι ήδη instant classic.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

#BlockbusterWatch: 26 ταινίες που αναμένεται να σαρώσουν το 2018
Αμέσως μετά το Super Bowl, το Netflix έκανε πρεμιέρα κρυφό σίκουελ του ‘Cloverfield’