© ΣΚΑΪ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το νησί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το κοινό στο Twitter ξαφνιάστηκε, στο πλατό είχαμε κλάματα και συγκίνηση, το τελικό ποσό για λίγες μέρες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο δεν ακούγεται καθόλου άσχημο βέβαια.

Έχουμε παρακολουθήσει το Survivor ως κάτι τελείως καινούργιο για την ελληνική τηλεόραση, έχουμε δει σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης οι οποίες έσπασαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και άλλους κύκλους που δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει γίνει πια κάτι σαν μικρός τηλεοπτικός θεσμός. Απλά φέτος άλλαξε ταχύτητα: στο Survivor All Star συμμετέχουν οι παίκτες που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εντύπωση στο κοινό μέσα από τα χρόνια.

Το αν τώρα θα θυμίσει το φαντασμαγορικό All Star του NBA ή το All Star του ελληνικού πρωταθλήματος (που δε βλέπει πια κανείς) είναι κάτι που θα το καταλάβουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Έτσι, μπορεί μέχρι στιγμής το Survivor All Star να μη σκίζει στην τηλεθέαση, στο Twitter όμως αποτελεί συχνά-πυκνά πρώτη είδηση. Βοηθούν σε αυτό και οι εκπλήξεις. Όπως ας πούμε η χθεσινή αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί» ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Δεν ήταν ο μόνος.

Έκπληκτη φάνηκε και η 35χρονη παίκτρια με το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωρήσει, ενώ στη συνέχεια έτρεξε, τον αγκάλιασε και ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια, βέβαια, σχολίασε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι, ρίχνοντας έτσι λάδι στις φήμες σχετικά με τη σχέση τους.

Όλα αυτά έκαναν το κοινό του Twitter να τουιτάρει με μανία – άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά. Άξιζε όμως το σύντομο ταξίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Άγιο Δομίνικο;

Survivor All Star: Η αμοιβή της Ευρυδίκης Βαλάβανη

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Survivor All Star, το θέμα των αμοιβών έκανε πολλές φορές των γύρο του ελληνικού ίντερνετ. Υπήρχαν πολλές αναφορές για μυθικές ανταμοιβές αλλά και για σκληρά deals που προσπαθούσαν να πετύχουν οι πιο διάσημοι παίκτες.

Ήταν τελικά τόσα πολλά τα λεφτά; Όπως το δει κανείς. Σε σχέση βέβαια με τον μέσο ελληνικό μισθό δεν είναι απλά καλά, είναι υπέροχα.

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ουσιαστικά πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου του 2023 και θα πάρει (μάλλον) το αεροπλάνο της επιστροφής το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, θα λάβει περίπου 14.300 ευρώ.

Πώς προκύπτει αυτό; Η εβδομαδιαία αμοιβή των παικτών είναι 5.000 ευρώ (περίπου 714 ευρώ τη μέρα) και η 35χρονη παίκτρια απασχολήθηκε για 20 μέρες από το ριάλιτι επιβίωσης. Καθόλου άσχημα δηλαδή για κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες δουλειάς.