ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα προγράμματα που μας κάνουν να κολλάμε στην τηλεόραση

Από ταινίες και παιδικά μέχρι ντοκιμαντέρ, διαλέγουμε τα προγράμματα αυτά που μάς κάνουν να παίρνουμε το σχήμα του καναπέ.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας, το περνάμε πλέον μπροστά σε μία οθόνη. Σειρές, ταινίες, αγώνες, ντοκιμαντέρ, όρεξη να έχεις αλλά και διάθεση να ψάξεις πού θα τα βρεις.

Βέβαια, αν έχεις τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova, τότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ, αφού θα τα έχεις όλα στο πιάτο σου.

Κι αυτό γιατί η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερους από περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών on demand, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο. Εμείς, αποφασίσαμε να εκμυστηρευτούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να κολλάμε στην τηλεόρασή μας. Τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνει η EON.

Πρεμιέρες ταινιών και νέες σειρές, για τον Θοδωρή Κανελλόπουλο

Η ψηφιακή εποχή που ζούμε είναι τόσο γρήγορη και συναρπαστική που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Το ψηφιακό μέλλον φαίνεται ήδη να είναι συναρπαστικό με άφθονους τίτλους ταινιών οn demand, πρεμιέρες, αγώνες, live προγράμματα και γενικά δυνατότητες που μέχρι πριν κάποια χρόνια ούτε καν μας είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Συνειδητοποιώ ότι ήδη ζούμε το μέλλον της τηλεόρασης με τη νέα πλατφόρμα της NOVA, την EON.

Στη νέα, λοιπόν, αυτή πλατφόρμα βλέπεις με το που μπεις ότι τα πράγματα δεν είναι έχουν καμία σχέση με όσα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Τεράστια ποικιλία σε περιεχόμενο αλλά και ευκολία χρήσης και εξελιγμένες λειτουργίες!

Έτσι όσοι έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα που μπορεί να μην τους επιτρέπει να δουν την ταινία ή τα επεισόδια των σειρών που έχουν βάλει στο μάτι, την ώρα που θέλουν, χάρη στο EON μπορούν να το κάνουν όταν το επιθυμούν αφού η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να γυρίσει τον χρόνο πίσω, μέχρι και 7 ημέρες και να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα όπως το επιθυμεί. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού μπορεί να το κάνει -όχι μόνο στην τηλεόραση όπως είχαμε συνηθίσει κάποτε αλλά- και στο tablet, το smartphone και στο PC/Laptop του!

Το πιο φοβερό και αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή είναι ο κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει το δικό του προσωπικό videoclub. Τον Δεκέμβριο για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα να βάλει στη λίστα σπουδαίες ταινίες σαν το Minamata, το Let Him Go και το Witches, χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Pop up κανάλι καθώς επίσης και αγαπημένες σειρές όπως είναι το La Fortuna, το Ridley Road και το Gomorrah.

Παιδικά με το βαφτιστήρι του για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή

Το ξέρω ότι έχω μεγαλώσει για να βλέπω παιδικά, αλλά ας το παραδεχτούμε. Υπάρχουν προγράμματα που τα βλέπεις πολύ ευχάριστα, ακόμη κι αν είσαι στα -άντα.

Τώρα που έχω βαφτιστήρι μάλιστα, έχω και την τέλεια δικαιολογία. Πάω να το επισκεφτώ από νωρίς και μαζί χαζεύουμε κάποια από τις αμέτρητες επιλογές που βρίσκονται σε αυτή την πλατφόρμα EON της Nova. Ghost force, Tots, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα δούμε τον Δεκέμβριο.

Μάλιστα, με την ΕΟΝ έχεις τη δυνατότητα να διακόψεις οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live περιεχόμενο, για να το απολαύσεις όποτε εσύ μπορείς και σε βολεύει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το να κάτσει ένα παιδί ήσυχο μπροστά την τηλεόραση, μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.

Το πιο σημαντικό όμως είναι άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνομαι ότι μπορεί να χάσω το αγαπημένο μου πρόγραμμα, αφού με το Catch Up 7 ημερών στα live προγράμματα μπορώ να τα παρακολουθήσω όπου και όποτε θέλω εγώ. Να τα γυρίσω προς τα πίσω, να τα διακόψω, ή και τα συνεχίσω αργότερα. Ακριβώς, αυτό που θέλω και χρειάζομαι δηλαδή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα της EON.