ΜΟΥΣΙΚΗ

Το ‘Take What You Want’ ήταν η καλύτερη συνεργασία του 2019

O Post Malone, ο Ozzy Osbourne και o Travis Scott παίζουν αποκλειστικά στον Legend 88.6.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε η πιο αναπάντεχη και συνάμα η πιο ωραία συνεργασία του 2019. O Post Malone, που έχει απλώσει το ταλέντο του σε όλα τα είδη της μουσικής, ο θρυλικός Ozzy Osbourne και o ράπερ Travis Scott ενώσαν τις δυνάμεις τους στο  ‘Take What You Want’. Το κομμάτι συνδυάζει υπέροχα το ύφος του καθενός σε ένα και τη διαχρονική αξία του μέταλ με τα νεότερα είδη που εκπροσωπούν ο Malone και ο Scott. Ο Legend 88.6 συνδυάζει με τον ίδιο τρόπο το κλασικό και το σύγχρονο ρεύμα της μουσικής πάντα με σταθερά την καλή ροκ.

Το τραγούδι είναι ένα από τα κομμάτια του τρίτου άλμπουμ του Post Malone ‘Hollywood’s Bleeding’. Το έγραψαν οι ίδιοι μαζί με τον Louis Bell, τον Andrew Watt και τον Billy Walsh σε παραγωγή των Watt και Bell. To ‘Take What You Want’ μπήκε στο top 10 του Billboard Hot 100 και η εμφάνιση των τριών στα American Music Awards στις 24 Νοεμβρίου ενθουσίασε τους φαν.

 

Στις αρχές του 2020 ο Osbourne πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ ‘Ordinary Man’, από το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει το ‘Straight to hell’ και παίζει και αυτό αποκλειστικά στον Legend 88,6. Και όχι μόνο. Ο Legend 88.6 παίζει αποκλειστικά πολλά ακόμα τραγούδια της σύγχρονης ροκ μουσικής. Το ‘Father of all’ των Greenday, το ‘City of sun’ των La Luz, το ‘River’ του Βen Platt, το ‘Βefore you go’ του Lewis Capaldi και το ‘Ιt takes two’ του Rod Stewart με τον Robbie Williams.