ΜΟΥΣΙΚΗ

Θα φρίξει το σκυλί: Ο Μικρός Νικόλας κυκλοφορεί sequel του θρυλικού του κομματιού

Ο ράπερ, ο οποίος έγινε διάσημος από το χωριό του στη Ζαχάρω Ηλείας, επιστρέφει μετά από μια δεκαετία με μια διασκευή που κανείς μας δεν ήξερε ότι χρειαζόταν.

Τα τραγούδια του Μικρού Νικόλα σημάδεψαν την παιδική και εφηβική ηλικία χιλιάδων νέων αυτής της χώρας. Στις αρχές των 10s δεν υπήρχε πλατεία στην Ελλάδα που να μην ακούς από μια γωνιά να παίζει σ’ ένα κινητό, το Νόμιζες πως τα δες όλα, όμως ξεκόλλα ή το Θα γαμηθεί ο Δίας.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Μικρός Νικόλας έγινε μεγάλος Νικόλας, ωστόσο, η αγάπη του για τη ραπ δε σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Έτσι, λοιπόν, ο ράπερ ανακοίνωσε στα social media πως στις 2 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το sequel του Θα γαμηθεί ο Δίας. Και όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Τι κάνει σήμερα ο Μικρός Νικόλας

H επιτυχία βρήκε κάπως απρόσμενα τον Μικρό Νικόλα από τη Ζαχάρω Ηλείας. Όπως εξήγησε μετά από χρόνια σε συνεντεύξεις του, ποτέ δεν περίμενε πως τα κομμάτια και τα video clips τα οποία τραβούσε παρέα με τους φίλους του, θα κατάφερναν να γίνουν viral σε όλη τη χώρα και σήμερα να έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα χρόνια πέρασαν και εκείνος άφησε τον νομό Ηλείας για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, συνέχισε να ασχολείται με τη ραπ, κυκλοφορώντας το Θα σε παρακαλάει και το Ζαχάρω – Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον ράπερ Ανταγωνιστή.

Η τραπ διασκευή του Θα γαμηθεί ο Δίας

Πέρα από την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του Θα γαμηθεί ο Δίας 2, ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα μικρό teaser από το video clip του κομματιού.

Όπως μπορούμε να δούμε στα εντυπωσιακά πλάνα, ο Μικρός Νικόλας δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το παιδί που οδηγούσε το μηχανάκι του στους δρόμους της Ζαχάρως. Ραπάρει όρθιος, ενώ γύρω του βρίσκονται αρκετοί φίλοι, οι περισσότεροι από τους οποίους κάθονται πάνω στα καπό των αυτοκινήτων τους.

Ο ρυθμός του κομματιού έχει επιρροές από τη new school ραπ μουσική που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά στοιχεία που θυμίζουν εκείνο το κομμάτι που έμελλε να τραγουδιέται μέχρι σήμερα. Όλοι, λοιπόν, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε και να ακούσουμε ολοκληρωμένη τη νέα του δουλειά.