ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πρώτη σκηνή του ‘The Boys’ είναι εδώ με αποκεφαλισμούς και Giancarlo Esposito

Εκρήξεις, αποκεφαλισμοί, μια νέα είσοδος στους Επτά, και Giancarlo Esposito να ραπίζει ένα δωμάτιο γεμάτο χαρτογιακάδες. Άλλη μια Δευτέρα στο 'The Boys'.

Η δεύτερη σεζόν του ‘The Boys’ είδε το αιματοκύλισμα της πρώτης και είπε challenge accepted. To Amazon είχε ήδη λυγίσει μπροστά σε μια NSFW της σειράς που ζήτησε να κοπεί και μιλάμε για ένα show που εμπεριείχε erotica με δελφίνια, εκρηκτική πρωκτολειχία και βόμβες σε σημεία του σώματός μας όπου δεν έχουν καμία δουλειά οι βόμβες.

Το ‘The Boys’ θα επιστρέψει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video και, μετά την πρεμιέρα των τριών πρώτων επεισοδίων που θα προβληθούν όλα μαζί, το δίκτυο θα κυκλοφορήσει τα υπόλοιπα πέντε σε εβδομαδιαία βάση. Όπως έγραψε ο δημιουργός της σειράς, Eric Kripke, σε ανακοίνωση:

«ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ να σας δείξουμε τη δεύτερη σεζόν [του ‘The Boys’]. Είναι πιο τρελή, πιο παράξενη, εντονότερη, περισσότερο συναισθηματική. Για την ακρίβεια, είναι too much – οπότε ο ‘αρχιχειρούργος’ επέμεινε να προβάλλουμε τα τρία επεισόδια στις 4 Σεπτεμβρίου, και να δείξουμε τα επόμενα πέντε στις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Θέλαμε να σας δώσουμε τον χρόνο να φρικάρετε, να χωνέψετε, να κουβεντιάσετε, και να συνέλθετε, πριν σας δώσουμε την επόμενη δόση. Έχουμε μόνο την ευημερία σας στο νου. Ελπίζω να αγαπήσετε τη σεζόν όσο εμείς».

Σε livestream του YouTube, μάλιστα, με το καστ και οικοδεσπότη τον Patton Oswalt που θα δούμε ως guest star στην ερχόμενη σεζόν, ο Kripke έκανε έκπληξη στους φαν παρουσιάζοντας τα πρώτα τρία λεπτά της πρεμιέρας. Φωτιές, αποκεφαλισμοί και Giancarlo Esposito να επιβάλλεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο χαρτογιακάδες. Άλλη μια Δευτέρα στο ‘The Boys’:

Σε ένα άλλο επίσημο κλιπ της σειράς, μπορείς να δεις την αμήχανη είσοδο της Aya Cash του ‘You’re the Worst’ στους Επτά, ως αντικαταστάτρια του Translucent. Κάνει δύσκολη τη ζωή του Homelander, την αγαπάμε ήδη:

Το ‘The Boys’ θα επιστρέψει στο Amazon Prime Video στις 4 Σεπτεμβρίου.

Έξι μήνες και μία καραντίνα αργότερα, το POP για τις Δύσκολες Ώρες διαλέγει τις 30 καλύτερες από τις ταινίες που πρόλαβαν να βρουν τον δρόμο τους στις αίθουσες, αλλά και τις ταινίες που έγιναν διαθέσιμες εν μέσω πανδημίας μέσω streaming.