PREVIEWS

The Sinner: Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν

Η ανθολογική σειρά θα επιστρέψει με περισσότερη έμφαση στον Harry Ambrose.

Το The Sinner ξεκίνησε ως μίνι σειρά βασισμένη στο βιβλίο της Petra Hammesfahr, για μία φαινομενικά άκακη νοικοκυρά (Jessica Biel) που σκότωσε αιφνιδιαστικά έναν άνδρα στην παραλία, χωρίς να καταλαβαίνει ούτε η ίδια την αιτία της πράξης της.

Εκείνη η πρώτη σεζόν του The Sinner ήταν το sleeper hit του καλοκαιριού του 2017, χάρισε στη Biel υποψηφιότητες Α΄ Γυναικείου σε Μίνι Σειρά σε Emmys και Χρυσές Σφαίρες, και συνέδεσε το όνομα του Bill Pullman με την επιτυχία μετά το φιάσκο του Independence Day: Resurgence το 2016.

Ο ντετέκτιβ Harry Ambrose που υποδύεται θα γινόταν τελικά ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των σεζόν μίας σειράς που στην πορεία έγινε ανθολογική, εξερευνώντας από τον φόνο που διέπραξε η Cora Tannetti στον πρώτο κύκλο, μέχρι τον μυστηριώδη θάνατο ενός ζευγαριού που τον οδήγησε στην κοινοτική οργάνωση μίας εκπληκτικής όπως πάντοτε Carrie Coon, έως τη ντοστογιεφσκική σύλληψη του ψυχογραφήματος που είδαμε στην τρίτη σεζόν με τον Matt Bomer.

Η τρίτη σεζόν που αυτή τη στιγμή φιγουράρει στο Top 10 του ελληνικού Netflix είχε πολύ μεγάλες ιδέες που δεν κατάφερε να εκτελέσει όσο άρτια είδαμε να κάνει στους περασμένους κύκλους, έχει ήδη κερδίσει όμως μπόλικη καλή θέληση για να συντονιστούμε ξανά σε αυτή στον επόμενο γύρο.

Πότε θα δούμε τον 4ο κύκλο του The Sinner

The Sinner Matt Bomer

Υπό κανονικές συνθήκες το The Sinner θα επέστρεφε τον Αύγουστο του 2021. Εάν, μάλιστα, το δίκτυο USA που μεταδίδει τη σειρά στις Ηνωμένες Πολιτείες κρατούσε τον κλασικό προγραμματισμό της σειράς τις Πέμπτες, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινούσε στις 5 Αυγούστου και θα κρατούσε έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Όπως είχε πει στο GQ όμως ο Bill Pullman τον περασμένο Μάρτιο, η πανδημία πιθανώς θα χαλάσει τα αρχικά καλοκαιρινά σχέδια της σειράς.

«Πιθανώς θα είχαν ήδη αρχίσει το γράψιμο οι σεναριογράφοι και τώρα δεν μπορούν», είχε αναφέρει.

Η σειρά πάντως έχει ανανεωθεί επισήμως και αναμένεται εντός του 2021.

Τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν

The Sinner Harry Ambrose

Για το casting και την υπόθεση του επόμενου κύκλου δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, πέρα από τη διεύρυνση του χαρακτήρα του ντετέκτιβ Ambrose.

«Στην τέταρτη σεζόν», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του USA Network, Chris McCumber, «έχουμε ενθουσιασμό για την περαιτέρω εμβάθυνση στον ψυχισμό του πολυαγαπημένου χαρακτήρα του Bill Pullman, Ντετέκτιβ Ambrose, όσο την ίδια στιγμή θα συστήσουμε στο κοινό ένα συναρπαστικό, εντελώς νέο μυστήριο».

Η περίπτωση της Jessica Biel

The Sinner Jessica Biel

Η Biel που υποδύθηκε την Cora στον πρώτο κύκλο του The Sinner είναι εκτός από μέλος του καστ και μία εκ των executive producers του show, και στο παρελθόν δεν είχε αποκλείσει την επιστροφή του χαρακτήρα της στη σειρά. Μιλώντας στο IndieWire το 2018 η ηθοποιός είχε πει αναφερόμενη στη δεύτερη σεζόν της σειράς, «μιλήσαμε πολύ για το αν η Cora θα επέστρεφε στον δεύτερο κύκλο, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτή τη συγκεκριμένη σεζόν».

Άρα η πόρτα είναι ανοιχτή για την επαναφορά της.

Η τέταρτη σεζόν του The Sinner στριμάρει μαζί με όλες τις προηγούμενες σεζόν της σειράς στο Netflix.