ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι είναι το Asia Express που στέλνει Έλληνες celebrities στη μακρινή Ασία

Ποιοι είναι οι παίκτες που αναχώρησαν για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν.

Μπορεί η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία, ωστόσο γνωρίζουμε ένα-δύο πράγματα που θα δούμε του χρόνου. Ένα από αυτά είναι το GNTM5 με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει και τα wanna be μοντέλα να είναι μόνο γυναίκες, αλλά και το Asia Express. Και τα δύο θα προβληθούν από τη συχνότητα του Star Channel.

Το Asia Express είναι ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες και με τη νέα σεζόν θα δούμε και στα μέρη μας. 

Κάποια πράγματα που γνωρίζουμε για το Asia Express

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του καναλιού, το Asia Express είναι «ένα παιχνίδι περιπέτειας που υμνεί τη συνεργασία,  την προσαρμοστικότητα και την επαφή των πολιτισμών. Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον κόσμο, αλλά και ένα ουσιαστικό ταξίδι, μέσα μας».

Παρουσιαστής του θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές τους.

Συμπαρουσιάστριά του θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, που γνωρίζει στους θεατές κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηρίωδους Ασίας. 

Τα ζευγάρια των παικτών θα είναι εννέα -μπορεί να είναι φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι ή συνάδελφοι- και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μία τεράστια πρόκληση: να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Να βιώσουν και να γευτούν δηλαδή την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας.

Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι μέσα σε αυτές τις 40 ημέρες που θα διαρκέσει το παιχνίδι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει στην Ελλάδα. 

Το ζευγάρι που θα μείνει στο τέλος θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ποιους celebrities θα δούμε επί ασιατικού εδάφους

Όπως προαναφέραμε τα ζευγάρια θα είναι εννέα. Τα εξής: 

  1. Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι) 
  2. Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος) 
  3. Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι) 
  4. Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι) 
  5. Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
  6. Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες) 
  7. Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη) 
  8. Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες) 
  9. Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Όλοι οι παίκτες αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου με αρχικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.