ΣΙΝΕΜΑ

Τι πιο σύνηθες, ο Tom Cruise κάνει παραπέντε στα γυρίσματα του Mission: Impossible

Ένα αποκλειστικό υποτιτλισμένο κλιπ από τα γυρίσματα του νέου Mission: Impossible που έρχεται στις αίθουσες.

Ότι ο Tom Cruise έχει βαλθεί να κάνει κάθε πιθανό κι απίθανο stunt που έχει καταγραφεί στον κινηματογράφο, το ξέρουμε καιρό τώρα, ακόμη κι αν σήμερα (3/7) έκλεισε τα 61 του χρόνια. Είναι όμως άλλο να το βλέπεις, κι άλλο να νιώθεις πραγματικά την ένταση και την επικινδυνότητα κάθε τέτοιου παράτολμου ακροβατικού.

Σε αυτό το νέο κλιπάκι από τα γυρίσματα του νέου Mission: Impossible (που κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου στις αίθουσες), ο Tom Cruise εκτελεί ένα τέτοιο stunt, βασισμένο σε ένα χόμπι που έτσι κι αλλιώς ήξερε και κατείχε: το Παραπέντε.

Η ταινία Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.

Είναι ένα είδος πτώσης πολύ λιγότερο αρμονικής και ελεγχόμενης από ό,τι έχουμε συνηθίσει, που έχει ως αποτέλεσμα ένα θέαμα πολύ πιο έντονο και εντυπωσιακό, αλλά και μια φυσική διαδικασία που κάνει τους πάντες –όπως εξομολογείται κι ο σκηνοθέτης του φιλμ, Christopher McQuarrie– να κοιτάζουν έντρομοι.

Υπάρχει ακόμα και μια στιγμή κατά την οποία ο Cruise, κοιτάζοντας τις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο, την ορατότητα, ακυρώνει τελευταία στιγμή την πτώση. «Είναι πολύ επικίνδυνο», λέει. Φανταζόμαστε πως όλοι γύρω του θα ξεφύσηξαν.

Δες κι εσύ τώρα σε αυτό το κλιπάκι από τα γυρίσματα, που εξασφάλισε αποκλειστικά το OneMan με ελληνικούς υπότιτλους, τον Tom Cruise σε μια άκρως επικίνδυνη πτώση. Και παίρνοντας έτσι μια πρώτη ιδέα για το τι άλλο να περιμένουμε από το Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο, που κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.

Δες το αποκλειστικό κλιπ: