Πάνος Γιαννακόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα έλεγε η Χάρις Αλεξίου του 2023 στη Χαρούλα του 1973

Η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια γυρίζει τον χρόνο πίσω στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, με αφορμή τη δισκογραφική της επιστροφή με το Reworks.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, η Χάρις Αλεξίου έκανε το μεγαλύτερο, το πιο ανέλπιστο δώρο στην ελληνική μουσική: επέστρεψε στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε το Reworks.

Έναν δίσκο που ουσιαστικά είναι το πρότζεκτ του γιου της, Μάνου Θεοφίλου, σε παραγωγή δύο νέων παιδιών, των Ερμή Γεραγίδη και Ισίδωρου Κιλούδη, όπου ξανασυστήνουν στο κοινό πασίγνωστα τραγούδια από το τεράστιο παρελθόν της, συν ένα ακυκλοφόρητο.

Το δικό μας ανέλπιστο δώρο ήταν ότι είχαμε την ευκαιρία για περίπου 46 λεπτά να καθίσουμε μαζί της στο ίδιο τραπέζι, να πιούμε καφέ και να συνομιλήσουμε σε μία από τις πιο αληθινές συνεντεύξεις της ζωής της.

Μία από τις ερωτήσεις που τις έθεσε ο Θοδωρής Κανελλόπουλος, διευθυντής σύνταξης του OneMan, ήταν και αυτή: «Τι θα έλεγε η Χάρις του 2023 στη Χαρούλα του 1973;». Θα συμπαθούσε άραγε η μία την άλλη; 

Η απάντηση στο βίντεο: