ENTERTAINMENT

Τι θα μπορούσε να είναι το IN DA FARM;

Είδαμε το νέο  διαφημιστικό των Tsakiris Chips και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κι εμείς τη φαντασία μας με το βασικό του slogan. Τι; Δεν μπορούμε εμείς να ρημάρουμε;

Μεσημέρι Δευτέρας σε έναν αγρό κάπου στη χώρα. Έχεις βρει ιδανική σκιά κάτω από τη φυλλωσιά ενός πλάτανου και έχεις στήσει καρέκλα και τραπεζάκι για να πιεις τον καφέ σου παρέα με έναν φίλο. Στο βάθος, ένα τρακτέρ σηκώνεται στις δύο ρόδες, την ώρα που ένα crew ανθρώπων στήνουν τη δική τους παράσταση. Η πινακίδα του τρακτέρ γράφει “IN DA FARM” και το μυαλό ταξιδεύει στα ghetto της Αμερικής, τις συμμορίες, την hip hop σκηνή και ό,τι άλλο έφερε στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια το “In Da Club” αλλά και η φιλοσοφία In Da Hood. Αποφασίζεις να σκεφτείς τι θα μπορούσε να είναι το IN DA FARM, να καταλάβεις τι στο καλό συμβαίνει και τι θα μπορούσε να έχει αυτή την ονομασία.

Μισό λεπτό όμως. Ας δούμε πρώτα τι είναι πραγματικά το IN DA FARM και επανερχόμαστε με τις δικές μας εικασίες.

Μιλάμε λοιπόν για το νέο τρομερό διαφημιστικό των Tsakiris Chips εγκαινιάζει το Farm Hip Hop, αν μας επιτραπεί αυτή η έκφραση από το community. Γιατί τρομερό; Ακριβώς γιατί – ασχέτως του αν σου αρέσει ή όχι η αισθητική του κλιπ – είναι από τις διαφημίσεις που μένουν στο μυαλό. α) Γιατί πάνε το θέμα διαφήμιση ένα βήμα παραπέρα και β) γιατί μπλέκουν με πολύ έξυπνο τρόπο την εικόνα που έχει ο καθένας μας για την επαρχία με κάτι πολύ δημιουργικό δικό τους και με ένα προϊόν που συνδυάζει ακριβώς δύο στοιχεία. Την ποιότητα που προσφέρουν τα ελληνικά προϊόντα με τη γεύση των Tsakiris και το ήδη υπάρχον cool vibe που έχουν στον κόσμο τους.

Τους σφίγγουμε το χέρι για την παρουσία του Μηδενιστή στο κλιπ και το ό,τι κρατάει κατσίκα στο χέρι, πραγματικά η καλύτερη στιγμή του κλιπ μαζί με το υπέρτατο coolness της χειραψίας στο τέλος του διαφημιστικού.

Αλλά πάμε λίγο σε εκείνα που σκεφτήκαμε εμείς. Σε εκείνα που μας ήρθαν στο μυαλό ακούγοντας τη φράση IN DA FARM. Τι θα μπορούσε να είναι το IN DA FARM;

Παιχνίδι reality

Δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα αγροτικό reality που είχαμε παλιότερα. Ε, τώρα που επιστρέφουν τα παιχνιδοreality, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να στείλουμε 20 τύπους σε μια ωραία ελληνική επαρχία, να τους κλείσουμε σε 2 φάρμες και να τους βάλουμε να παλεύουν μεταξύ τους για τον top αγρότη της φάσης.

Εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας

Σκέψου το contrast. Ένα τόσο hip όνομα σε ένα μισελενάτο εστιατόριο το οποίο θα ομοιάζει με φάρμα και θα καλεί τους επισκέπτες να πειραματιστούν με γεύσεις υψηλά γαστριμαργικές μόνο από προϊόντα τα οποία θα παράγονται σε μία και μοναδική φάρμα.

Η συνέχεια του In Da Club

Ωραίο το club που τραγούδαγε ο 50 Cent αλλά έχουν περάσει χρόνια και ήρθε μάλλον η ώρα ο Μήδε να δώσει την απάντησή του στα ελληνικά με το In Da Farm. Γιατί όχι; Club εσείς, φάρμα εμείς. Το σκηνικό για το video clip το έχει στήσει ήδη η Τσακίρης με το διαφημιστικό.

Τηλεοπτική σειρά

Κάτι υπάρχει με τον Kutcher στο netflix που από την πόλη πηγαίνει πίσω στο αγρόκτημα αλλά η υπόθεση χωράει σίγουρα βελτίωση και ένα πολύ μεγαλύτερο cast. Χωράει ολόκληρη οικογένεια κοσμοπολιτών να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στην επαρχία ανάμεσα σε χαρωπούς χωρικούς που τους υποδέχονται φιλικότατα.

Το πιο fancy club της πόλης

Το μελετήσαμε πολύ το club και δεν είναι τόσο κακή η ιδέα. Σκέψου να μπαίνεις σε έναν αχανή χώρο που να είναι στημένος με τρακτέρ και άλλα στοιχεία της αγροτικής γης σαν διακόσμηση. Ένα conceptτικό club το οποίο θα μαζεύει κάθε βράδυ την αφρόκρεμα της αθηναϊκής νύχτας.

Εντάξει, δεν τις λες και τις φοβερότερες ιδέες στον κόσμο. Θα μείνουμε πιστοί στα πατατάκια Tsakiris και τη δική τους δημιουργία που τα σπάει. Ελπίζοντας να δούμε και συνέχεια στο story με τον Μηδενιστή να σπάει τη σιωπή του σε ένα επόμενο κλιπ.