TRAILERS

Το Bugonia του Λάνθιμου έχει τρέιλερ, περάστε την ταινία στις φλέβες μας

Συνωμοσίες, εξωγήινοι, μία καραφλή Emma Stone. Ο Γιώργος Λάνθιμος το κάνει πάλι στο Bugonia.

Έναν χρόνο μετά το Kinds of Kindness, είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Bugonia. Δεν ξέραμε ότι ήμασταν έτοιμοι και για μία καραφλή Emma Stone αλλά ναι, βεβαίως, περάστε τη στις φλέβες μας!

Το Bugonia έχει σήμερα την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και στην Ελλάδα αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Δες το τρέιλερ αμέσως τώρα:

Ο Jesse Plemons υποδύεται έναν συνωμοσιολόγο μελισσοκόμο, που μαζί με έναν άλλον νεαρό περιβαλλοντικό ακτιβιστή απάγουν την πανίσχυρη CEO μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Αυτήν ερμηνεύει η Emma Stone στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Το τρέιλερ παρουσιάζει την βραβευμένη με Όσκαρ για τα La La Land και Poor Things Emma Stone στην τέταρτη συνεργασία της με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, οι Jesse Plemons και Aidan Delbis υποδύονται αυτούς τους εμμονικούς με τους εξωγήινους άνδρες που πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι δική τους ευθύνη να σώσουν την ανθρωπότητα από τη CEO, και στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Alicia Silverstone, Σταύρος Χαλκιάς, Vanessa Eng, Marc T. Lewis, Momma Cherri, Cedric Dumornay, Parvinder Shergill και άλλοι.

Το Bugonia είναι σε σενάριο του Will Tracy και παραγωγό τον σκηνοθέτη της ταινίας Midsommar, Ari Aster, ενώ συμπαράγει και η κορεατική CJ ENM, η εταιρεία πίσω από το Parasite του Bong Joon-ho.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.