ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ‘Dexter’ επιστρέφει με νέα επεισόδια μπας και ξεχάσουμε το φινάλε

Ο Dexter επανενώνεται με τον αρχικό του showrunner και, όπως φαίνεται, αφήνει την ξυλουργική.

Όσο ουρλιάζαμε για το φινάλε του ‘Game of Thrones’, οι φαν του ‘Dexter’ έπαιζαν το θλιμμένο τρομπόνι τους στο background. Κάποιοι δεν καταλάβαιναν σαρκαστικά την έκρηξή μας, άλλοι έτρωγαν δεύτερο χτύπημα (για όσους έβλεπαν και ‘How I Met Your Mother’ τα λόγια είναι περιττά). Ίσως όμως ήρθε η ώρα για τη σειρά να εξιλεωθεί.

Το ‘Dexter’ θα επιστρέψει ως μίνι revival 10 επεισοδίων στο Showtime, αυτή τη φορά με τον ορίτζιναλ showrunner της, Clyde Phillips. Ο Phillips έτρεψε τη σειρά για τις τέσσερις πρώτες σεζόν της και παρέμεινε ως σύμβουλος για τα αρχικά επεισόδια της πέμπτης. Άρα εάν προτιμούσες το πρώτο μέρος της σειράς, έχεις ελπίδες.

Ο Michael C. Hall, έχοντας κάνει πολλά χρόνια τώρα δηλώσεις για το ότι δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει ξανά τον χαρακτήρα εάν η ιστορία ήταν κατάλληλη, επιστρέφει και αυτός στον ρόλο του σίριαλ κίλερ. Προφανώς θέλει να πάρει τον Dexter από τη βιομηχανία υλοτομίας του Oregon και καλά θα κάνει.

Στο μεταξύ ο Gary Levin, ένας από τους δύο προέδρους Ψυχαγωγίας στο Showtime, ανέφερε πως το δίκτυο θα ήταν πρόθυμο να επισκεφθεί ξανά τον χαρακτήρα μόνο εάν έβρισκαν μία δημιουργική ματιά «που να αξίζει», και τελικά τη βρήκαν. Το revival του ‘Dexter’ προγραμματίζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2021 με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2021.

Μετά το τέλος του ‘Dexter’, ο Hall έχει συνεργαστεί σε σχετικά σταθερή βάση με το Netflix με το ‘Shadow of the Moon’, τη σειρά ‘Safe’ και το πέρασμά του από το ‘Crown’, έκανε όμως και μία επιτυχημένη κωμική στροφή στο απολαυστικό ‘Game Night’. Είναι επίσης ο frontman στη μπάντα Princess Goes to the Butterfly Museum αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση (την οποία έχουμε κάνει).

Ταινίες που έστειλαν έντρομους θεατές στο νοσοκομείο, κανίβαλοι, φουτουριστικές αιρέσεις, δαιμονισμοί που σπάνε τα στερεότυπα. Ποιες ταινίες τρόμου σού έχουν ξεφύγει;

Μάθε για τις 13 πιο υποτιμημένες ταινίες τρόμου της δεκαετίας στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες!