ΒΙΒΛΙΟ

Το Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition είναι γεγονός

Η Microsoft Ελλάς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν το συλλεκτικό κινητό.

H Microsoft Ελλάς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένωσαν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το συλλεκτικό κινητό, “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, στο VIP Lounge του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Το κινητό, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά online καθώς και μέσω του καταστήματος PAOSHOP, κυκλοφορεί σε 300 κομμάτια, έχει σκαλισμένη την υπογραφή του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη και το έμβλημα της ομάδας, ενώ έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Dimantidis#13, μέσω της οποίας οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τον αγαπημένο τους παίκτη, οποιαδήποτε στιγμή.

Το εντυπωσιακό συλλεκτικό μοντέλο Microsoft Lumia, πηγή έμπνευσης του οποίου είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είναι εξοπλισμένο με Windows 10, αποτελεί μια μοναδική, premium συσκευή με πλαίσιο αλουμινίου, συνδυάζοντας μοναδικό στυλ και μοντέρνο σχεδιασμό ειδικά για τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού, ενώ διαθέτει οθόνη 5 ιντσών υψηλής ανάλυσης OLED.

To «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ όσοι φίλαθλοι είχαν προλάβει να παραγγείλουν το συλλεκτικό κινητό πριν την επίσημη παρουσίαση, το παρέλαβαν υπογεγραμμένο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καινοτόμα συσκευή της Microsoft. 

 

O Αριστείδης Χριστόπουλος, Διευθυντής του PAOSHOP και στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε σχετικά: «Από τη στιγμή που μιλάμε για μπάσκετ και τεχνολογία δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος συνδυασμός απ’ εκείνον του Παναθηναϊκού με τη  Microsoft καθώς έχουμε να κάνουμε με τη συνεργασία δύο τεράστιων μεγεθών. Γενικά δε μπορώ παρά να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου καθώς είμαστε…ιδανικοί συμπαίκτες και συγκροτούμε πανίσχυρη ομάδα με τη Microsoft, έχοντας στη συγκεκριμένη συνέργεια ως αρχηγό τον ανυπέρβλητο Δημήτρη Διαμαντίδη. Κι επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, είμαστε βέβαιοι για ακόμα πιο εντυπωσιακή συνέχεια της συνεργασίας».

Ο Λάμπρος Ζολώτας, Υπεύθυνος Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Κεντρική Ασία με τη σειρά του δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη δημιουργία ενός ακόμη καινοτόμου προϊόντος, του “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι το συλλεκτικό κινητό αυτό φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Δημήτρη Διαμαντίδη, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε και άλλες τόσο σημαντικές συνεργασίες και στο μέλλον.»