GAMES

Το GameAthlon επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Mεγάλοi υποστηρικτές τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η αγαπημένη μας Fanta!

Τα επτά (7)  στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do στην Πλατεία Νερού, θα μεταμορφωθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3 Ιουνίου 2018, σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Τα διπλάσια «σίδερα» από πέρυσι, με πάνω από 130 κονσόλες τελευταίας γενιάς και περισσότερα από 120 PC στη διάθεσή σου από την Battlenet,  ώστε να λιώσεις στο παιχνίδι πριν πας παραλία ή εξεταστική! Μπες να διαγωνιστείς στα τουρνουά powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διεκδικήσεις τα πιο ακραία χρηματικά έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ. Πάνω από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να σπάσουμε το περσυνό πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών με 1.468 αθλητές. Για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες χαμηλά, 15.000+ Fanta & Sprite αναψυκτικά , θα διατεθούν δωρεάν μέσω δειγματοδιανομής και του #RFRSH Point στους επισκέπτες  της  εκδήλωσης.

Στην Arena των 3.5 στρεμμάτων θα υπάρχει η πιο πλήρης έκθεση gaming  και τεχνολογίας που έχεις δει σε ελληνική διοργάνωση.  Όλα τα αγαπημένα σου brands, με  booths και activations, ώστε η περατζάδα σου να σε γεμίσει δώρα, εμπειρία και μια ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα!

Μην χάσεις το Σάββατο 2 Ιουνίου, εντός του GameAthlon, το Youtour by Fanta, τον νέο θεσμό Red Carpet για την ελληνική σκηνή. Τον λόγο έχουν ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες που θα καταλάβουν το ακραίο 360 stage, σε ένα μοναδικό gaming show. Η ημέρα θα κλείσει με την παρουσίαση των πρώτων βραβείων gaming, στα οποία εσύ θα ψηφίσεις μέσα από τη πλατφόρμα youtour.gr.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που απογειώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν τον μοναδικό χαρακτήρα ενός mega event. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια και 100 τ.μ. πεδία μάχης για μινιατούρες – Warhammer. Και πάνω που πας να ξεμπερδέψεις… θα βρεις μπροστά σου αρκετά μαγαζιά για να ξοδέψεις και το τελευταίο σου ευρώ σε εκπληκτικές  προσφορές. 

Τέλος, ο ειδικός χώρος “Hellenic Gaming powered by gi-Cluster” για ελληνικά studios συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2013 στο πρώτο Gameathlon. Φέτος, με την υποστήριξη του gi-Cluster, του πρώτου Ελληνικού Gold Labelled cluster δημιουργικών βιομηχανιών, θα αναδειχθεί η δυναμική των ελληνικών εταιρειών, Ψυχαγωγικών (Gaming) και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών. Στον χώρο θα στεγαστεί η “Grow Games Expo” καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών start-ups, συνεισφέροντας έτσι στην προβολή των ελληνικών gaming studios.

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα €5 ευρώ για ημερήσιο πάσο και στα €7,5 ευρώ για το Weekend Pass, ενώ η αγορά στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €6 εκ των οποίων το €1 θα δίνεται δωρεά απευθείας στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Foundation.

GameAthlon Summer 2018 – Tae Kwon Do Φάληρo

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου, 10.00-22.00

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/214639389048087/

Site: https://www.gameathlon.eu

Trailers: www.gameathlon.eu/trailers (Διαθέσιμο από 21/5)