ΣΙΝΕΜΑ

Το Ghosted με τον Chris Evans γίνεται το μεγαλύτερο ντεμπούτο της Apple TV+

Τι και αν έχει ανακυρηχθεί μία από τις χειρότερες ταινίες του 2023 ως τώρα; Το Ghosted σκίζει στην Apple TV+.

Τι και αν έχει ανακυρηχθεί μία από τις χειρότερες ταινίες του 2023 ως τώρα; Το Ghosted με τον Chris Evans και την Ana de Armas έχει γίνει το μεγαλύτερο ντεμπούτο της Apple TV+.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, το Ghosted που έκανε πρεμιέρα στις 21 Απριλίου κέρδισε 328.500 θεατές τις πρώτες δύο ημέρες. Η πληροφορία έρχεται μέσω του Samba TV, ενός αξιόπιστου μηχανισμού αναζήτησης και viewer tracking για smart τηλεοράσεις, που υποστηρίζει ότι αυτοί οι αριθμοί συνέχισαν να αυξάνονται καθώς το Ghosted πέρασε στην πρώτη πλήρη εβδομάδα κυκλοφορίας του τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Σε σύγκριση με άλλες ταινίες Apple TV+, το Ghosted προηγείται. Αυτές περιλαμβάνουν το ντεμπούτο ταινιών του Apple TV+ Finch με τις 228.500 προβολές, το Spirited με τις 174.000 προβολές, το Tetris στις 88.000 και το My Mind & Me στις 78.100 προβολές.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τα 328.500 νοικοκυριά ολοκλήρωσαν κιόλας την ταινία. Τα νούμερα του Samba TV προέρχονται από τις 3,1 εκατομμύρια smart τηλεοράσεις που παρακολούθησαν το Ghosted για τουλάχιστον ένα λεπτό. Σε δήλωση στο Deadline, το Samba TV δήλωσε:

«Το star power του Chris Evans και της Ana de Armas στο Ghosted της Apple TV+ βοήθησε την ταινία να ξεπεράσει σχεδόν κάθε άλλη πρεμιέρα ταινίας Apple TV+ για τον περασμένο χρόνο. Το Ghosted πέτυχε τον νικηφόρο συνδυασμό περιπέτειας γεμάτης δράση με ρομάντσο και δράμα, προσφέροντας κάτι για όλη την οικογένεια. Εάν η πρώιμη θεαματικότητα είναι κάποια ένδειξη της συνεχιζόμενης επιτυχίας του, το κοινό δε θα κάνει ghosting σε αυτό το breakout χιτ της πλατφόρμας».

Το Ghosted ακολουθεί έναν αγρότη ονόματι Cole (Evans) που ερωτεύεται σφοδρά μία φαινομενικά καθημερινή γυναίκα, τη Saddie (de Armas).

Η Saddie ωστόσο είναι στην πραγματικότητα πράκτορας που εργάζεται για τη CIA. Αφού ο Cole νιώθει πως η Saddie τον γκόσταρε, ακολουθούν μία σειρά από ατυχή γεγονότα που οδηγούν στο να θεωρηθεί ο Cole μυστικός πράκτορας.

Αυτό τον ρίχνει από το πουθενά σε μία περιπέτεια εναντίον μίας συνδικαλιστικής εγκληματικής οργάνωσης που εκτυλίσσεται σε όλο τον πλανήτη, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να συνεργαστεί με τη γυναίκα που έχει ερωτευτεί.