© Star TV
GNTM 4

Το GNTM 4 είναι ένα παιχνίδι που στο τέλος κερδίζει πάντα η Κυβέλη

Ήταν σχεδόν σίγουρο και έγινε πράξη: η 19χρονη που δίχασε το κοινό αλλά έλαμψε στις πασαρέλες είναι το Next Top Model της Ελλάδας.

«Όλγα μου είσαι καταπληκτική» έλεγε χθες το βράδυ ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Δημήτρης Σκουλός, καθώς η 22χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού περπατούσε στην τρίτη κατά σειρά πασαρέλα. «Ωραίος ρυθμός» συμπλήρωνε με νόημα ο Άγγελος Μπράτης για τον Κωνσταντίνο. To σετ θύμιζε 90s και τις μεγάλες μέρες που έζησε η ελληνική και διεθνής μόδα τότε. Όλα αυτά όμως ήταν μία εισαγωγή σε κάτι που φαινόταν προδιαγεγραμμένο εδώ και πολλές εβδομάδες: Η Κυβέλη Χατζηευστρατρίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4.

Η 19χρονη διαγωνιζόμενη για την οποία το τηλεοπτικό και ιντερνετικό κοινό διχάστηκε ξανά και ξανά ήταν, πολύ απλά, καταπληκτική στον τελικό. Γνωρίζαμε πως διαθέτει αυτοπεποίθηση αλλά το περπάτημά της στην πασαρέλα φώναζε δυνατά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να της ξεφύγει η πρωτιά από τα χέρια.

Φυσικά, αυτά όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι γιατί οι εντάσεις και τα μαχαιρώματα on camera δεν έλειψαν για άλλο ένα επεισόδιο.

Οι εντάσεις πριν την τελική δοκιμασία

«Ιερόδουλη». Η Κυβέλη ισχυρίστηκε ότι ο Κωνσταντίνος της έδωσε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό σε κάποια στιγμή έντασης μέσα στο σπίτι. Ή μάλλον πιο σωστά παραδέχθηκε ότι παράκουσε να μιλάνε άσχημα για αυτήν οι άλλοι δύο φιναλίστ του τελικού. «Γιατί με παραφυλάς πίσω από κλειστές πόρτες» αναρωτήθηκε αντίστοιχα ο Κωνσταντίνος. Η Όλγα Ντάλλα, πάλι, προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, οι παίκτες δε δίστασαν να διασταυρωθούν λεκτικά ακόμα και μπροστά στους κριτές, όταν η Κυβέλη θέλησε να διορθώσει την Όλγα η οποία έλεγε ότι τα πράγματα στο σπίτι είναι μία χαρά. Ένα μικρός χαμός με άλλα λόγια, που έφτασε μέχρι την παραλίγο οικειοθελή αποχώρηση του Κωνσταντίνου.

Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει πολλοί παίκτες από τα ελληνικά ριάλιτι που έχουν διχάσει το κοινό, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου όμως φαινόταν να το κάνει με απόλυτα πηγαίο τρόπο. Σαν να μην την ένοιαζε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.

Σπάνια έχουμε δει ξανά κάποιον ή κάποια διαγωνιζόμενη σε οποιοδήποτε ριάλιτι να είναι τόσο μόνος η μόνη όσο εκείνη μες στο σπίτι. Σε εμάς μπορεί να φαινόταν περίεργο. Εκείνη, όμως, μάλλον δεν την ένοιαξε (πραγματικά) ούτε μία στιγμή.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου, γεννημένη νικήτρια

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι και επίσημα το Next Top Model της Ελλάδας, βγαίνοντας νικήτρια σε μία χρονιά με πολύ έντονο ανταγωνισμό. Μάλιστα, για πολλούς τηλεθεατές η νίκη της Όλγας Ντάλλα ήταν δεδομένη. Το σεξαπίλ, η άνεση που έβγαζε στις φωτογραφήσεις αλλά και το τέλειο κορμί της ήταν πολύ δυνατά χαρτιά για την πρωτιά.

Το GNTM όμως είναι ένα ριάλιτι μόδας και η Κυβέλη μοιάζει να γεννήθηκε για την υψηλή ραπτική. Δεν είναι μόνο ο αέρας και η αδιανόητη αυτοπεποίθησή που εκφράζει με κάθε της κίνηση. Είναι και κάτι άλλο: δείχνει να αγαπά πραγματικά και δίχως όρια αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της.

Φυσικά, αυτό έρχεται με ένα κόστος. Είναι ειλικρινής ή αδίστακτη; Ιδιόρρυθμη ή χειριστική; Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ή έχει καβαλήσει το καλάμι ήδη από τα 19 της χρόνια;

Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη επί του θέματος. Σε κάθε περίπτωση η μελλοντική πορεία της Κυβέλης θα τη δικαιώσει ή θα δώσει δίκιο στους (πολλούς) επικριτές της.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που φάνηκε στο GNTM 4 ήταν το εξής: ήταν μία χρονιά όπου όλοι έπαιζαν τον ρόλο τους αλλά στο τέλος κέρδιζε πάντα η Κυβέλη.