ΣΙΝΕΜΑ

Το καστ του νέου Ghostbusters (δεν) φοβάται τα φαντάσματα

Οι νέοι κυνηγοί φαντασμάτων μάς εξηγούν αν είχαν ποτέ μεταφυσική εμπειρία.

Μετά την επιστροφή του Ghostbusters: Afterlife, που ένωσε ξανά στην οθόνη δύο γενιές κυνηγών φαντασμάτων, το νέο σίκουελ Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου υπόσχεται μια περιπέτεια μεγαλύτερη από κάθε άλλη, καθώς ένας πανίσχυρος εχθρός απειλεί να φέρει τον κόσμο σε μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Το μόνο που στέκεται ανάμεσα στον εχθρό και στην πραγματοποίηση των σχεδίων του είναι φυσικά οι Ghostbusters, που όμως αυτή τη φορά έχουν πρώτα να λύσουν μερικά δικά τους, εσωτερικά ζητήματα. Το νεαρότερο μέλος της οικογένειας περνά μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης και αμφιβολίας, αλλά και αλλαγών. Μιας και η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα –στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης.

To Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Feelgood.

Εκεί, θα συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο. Ανάμεσά τους το ορίτζιναλ καστ του πρωτότυπου φιλμ, που επιστρέφει για αυτό το σίκουελ, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο καστ παλιών και νέων ηρώων.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της προηγούμενης ταινίας, ο σκηνοθέτης Ivan Reitman έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας μία μεγάλη κληρονομιά στην κωμωδία. Πριν πεθάνει, έδωσε μία τελευταία συμβουλή, σύμφωνα με τον γιο του, σκηνοθέτη του Afterlife και παραγωγού και συν-σεναριογράφου στην Αυτοκρατορία του Πάγου.

«Καθίσαμε με τον μπαμπά μου και αρχίσαμε να του λέμε όλες τις ιδέες για την επόμενη ταινία Ghostbusters», θυμάται ο Jason Reitman. «Του τις είπαμε όλες, και η τελευταία ιστορία που διηγήθηκα στον μπαμπά μου είναι η ιστορία της αυτοκρατορίας του πάγου, μία νέα περιπέτεια που μεταφέρει τους Ghostbusters πίσω στο Μανχάταν».

Αυτή είναι τελικά κι η ιστορία που ενώνει τις γενιές – τους νέους (Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt) αλλά και τους παλιούς (Ernie Hudson, Annie Potts, Dan Aykroyd, Bill Murray).

Πάρτε μια πρώτη γεύση σε ένα αποκλειστικό behind the scenes κλιπ με το καστ της ταινίας να αποκαλύπτει αν είχαν ποτέ μεταφυσική εμπειρία:

Να και το τρέιλερ:

To Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 11 Απριλίου από την Feelgood.