ΣΙΝΕΜΑ

To ‘Love Actually’ θα συνεχιστεί με ταινία μικρού μήκους και όλο (σχεδόν) το καστ

Ο Billy Mack επιστρέφει. Αυτό μόνο τέλος.

#ΣυμβαίνειΤώρα Το ‘Love Actually’ θα αποκτήσει σίκουελ. Περίπου.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της τελευταίας χριστουγεννιάτικης ταινίας που κατάφερε να γίνει κλασική, Richard Curtis, θα επιστρέψει στην ιστορία του με μία ταινία μικρού μήκους. Και το όνομα αυτής ‘Red Nose Day Actually’.

Η ταινία θα γίνει στα πλαίσια της Red Nose Day στις 24 Μαρτίου, ενός φιλανθρωπικού event-μαραθωνίου που οργανώνει κάθε χρόνο το Comic Relief και μεταδίδεται αρχικά στο BBC1 και μερικούς μήνες αργότερα (25 Μαΐου φέτος) στο Red Nose Special του αμερικανικού NBC. Ίσως πήρες και εσύ είδηση το event, όταν το καστ του ‘Game of Thrones’ έκανε το δικό του μιούζικαλ για να στηρίξει τη φιλανθρωπική προσπάθεια μαζί με τους Coldplay.

(Wildling, you make my heart sing)

To καστ της ταινίας, από Colin Firth και Keira Knightley μέχρι Hugh Grant και Liam Neeson, θα επιστρέψει σύσσωμο, με εξαίρεση τον Chiwetel Ejiofor και την Emma Thompson. Η απουσία του Alan Rickman ίσως να εξηγεί την απουσία και της Thompson από τη λίστα, αλλά o Ejiofor μας έχει βάλει σε σκέψεις. Μπας και το μνημειώδες, πάλαι ποτέ ρομαντικό νυν creepy, σκηνικό στην πόρτα έπιασε τόπο;

“Σκέφτηκα θα είχε πλάκα να κάνω 10 λεπτά για να δούμε τι κάνουν όλοι σήμερα. Ποιος μεγάλωσε καλύτερα; – Νομίζω αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση… ή είναι προφανέστατα ο Liam; Είμαστε ευτυχέστατοι και ευγνώμονες που τόσα μέλη του καστ έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος. Και θα είναι σίγουρα νοσταλγικό να μαζευτούμε πάλι και να δημιουργήσουμε ξανά τους χαρακτήρες 14 χρόνια μετά. Ελπίζουμε να φτιάξουμε κάτι καλό – στο πνεύμα της ορίτζιναλ ταινίας και της Red Nose Day – και ελπίζουμε επίσης να φέρουμε πολλούς τηλεθεατές και χρήματα στα σόου της ημέρας”.

Ποιον χαρακτήρα περιμένεις να δεις περισσότερο;

(Καλά προφανώς:)