ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ

Το Μην Ανοίγεις την Πόρτα των Unboxholics έχει κόψει ήδη πάνω από 100.000 εισιτήρια

Μετά το ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων, το Μην Ανοίγεις την Πόρτα των Unboxholics σπάνε και άλλα ρεκόρ κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Γράφαμε πρόσφατα πως έως τις 21 Μαρτίου, η προπώληση των εισιτηρίων για το Μην Ανοίγεις την Πόρτα των Αλέξανδρου και Σάκη Καρπά, δηλαδή των Unboxholics όπως έχουν γίνει γνωστοί στο YouTube, είχε φτάσει τα 15.000 εισιτήρια.

Προτού ακόμη όμως ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προβολής της, το Μην Ανοίγεις την Πόρτα έκανε και ρεκόρ στο box office, ξεπερνώντας ήδη τα 100.000 εισιτήρια.

Tο ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία των Καρπάδων με πρωταγωνιστές τον Σάκη Καρπά και τη Φωτεινή Λεβογιάννη, είναι μία μίνιμαλ ταινία «καλύβας στο δάσος» όπου ένας απομονωμένος από την κοινωνία και την τεχνολογία άνδρας αναγκάζεται να προστατεύσει μία γυναίκα που του χτυπάει έντρομη την πόρτα μες στη νύχτα.

Βρισκόταν στο Μαύρο Δάσος, ισχυρίζεται, με τρεις ακόμη βιολόγους, και μαζί είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή. Η ομάδα της όμως, σύμφωνα με την ίδια, δέχτηκε επίθεση από κάποιο πλάσμα που δεν κατάφερε να δει καλά και εκείνη ήταν η μόνη που βρήκε καταφύγιο στην καλύβα του. Στην προσπάθειά του όμως να αναζητήσει τους συναδέλφους της, ο άνδρας που υποδύεται παραπάνω από αξιοπρεπώς ο ίδιος ο Σάκης Καρπάς, δεν βρίσκει κανένα ίχνος. Ούτε δικό τους, ούτε των σκηνών τους.

Εκείνος, αλλά και το κοινό μαζί τους, αρχίζουμε να αμφισβητούμε τη γυναίκα, με τη διάδραση των δύο χαρακτήρων μεταξύ τους αλλά και με το περιβάλλον τους να παίρνει υπερφυσικές διαστάσεις.

Πάρε μία γεύση της ταινίας παρακάτω:

Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τη Rosebud.21.