ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο disco κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα είναι το καλό νέο του 2020

Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η πιο 'εκρηκτική' disco queen και παρουσιάζει το νέο της διεθνές hit, με τίτλο 'Light It Up'.

Κι εκεί που όλα πάνε στραβά και η μία αρνητική είδηση, διαδέχεται την άλλη, ξαφνικά εμφανίζεται μια θετική λάμψη, που φωτίζει τα πάντα. Ακριβώς όπως λέει κι ο τίτλος του νέου disco κομματιού της Ελένης Φουρέιρα, ‘Light It Up’.

Φαίνεται πως η Ελένη επέστρεψε με νέο τραγούδι πάνω στην ώρα. Και μάλιστα, αποφάσισε να μας παρουσιάσει ένα νέο concept, το οποίο δένει το παλιό με το σύγχρονο, το disco μιας άλλης εποχής, με το dance του σήμερα.

To Light It Up’, τη μουσική του οποίου υπογράφουν οι Arcade, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, μάς παρασύρει με ένα αγγλόφωνο anthem σε disco ύφος και κυκλοφορεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη από την Panik Records.

Όσο για το video clip; Λάμψη, εντυπωσιακές custom made δημιουργίες, μία δυναμική χορογραφία και η disco queen Ελένη Φουρέιρα σε προκαλούν να σηκωθείς από τον καναπέ του σπιτιού σου και να χορέψεις στο ρυθμό τους.

Το νέο κομμάτι της Φουρέιρα αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου disco project που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δίνει συνέχεια στις διεθνείς της επιτυχίες, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views και κατακτούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.