ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε και οι αντιδράσεις ήταν ανάμικτες

Με τη γνωστή του σύνθεση αλλά από άλλη συχνότητα, το Ράδιο Αρβύλα έκανε χθες πρεμιέρα.

Μετά από μία χρονιά αναγέννησης στη συχνότητα του OPEN, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με την ίδια ακριβώς σύνθεση και κατά βάση με την ίδια δομή εκπομπής σε μία συχνότητα στην οποία ομολογουμένως τους είχαμε συνηθίσει, αυτή του ΑΝΤ1. Το ίδιο φυσικά συνέβη και με το Βινύλιο.

Με μία κινηματογραφικού τύπου πρεμιέρα βουβής ταινίας, ο Αντώνης Κανάκης εισήλθε στο στούντιο πάνω σε ένα ποδήλατο. Ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής που βρίσκονται επί χρόνια στο πλευρό του. Ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ράδιο Αρβύλα με όλη την έννοια του όρου.

Όπως είναι προφανές, η πρεμιέρα τους τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και του Twitter. Ειδικά την περσινή σεζόν, φαινόταν εξάλλου ότι υπάρχει μία πολύ στενή σχέση μεταξύ της εκπομπής και των social media που συχνά-πυκνά την έφερναν στις πρώτες θέσεις των trending.

Τα σχόλια, λοιπόν, για το χθεσινό πρώτο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα ήταν πολλά. Κάποια από αυτά πολύ θετικά. Άλλα λιγότερο. Κάποια πολύ αρνητικά. Μαζέψαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. Κάμια σάτιρα δεν κάνει καλά τη δουλειά της αν αρέσει σε όλους.