ΣΙΝΕΜΑ

To Spider-Man: No Way Home έφερε στη ζωή ένα από τα πιο γνωστά meme στον κόσμο

Ουπς, το έκαναν ξανά. Ο Tom Holland, o Tobey Maguire και ο Andrew Garfield ξαναδίνουν ζωή σε ένα από τα καλύτερα memes της ποπ κουλτούρας.

Δεν τους έφτασε εκεί στο Spider-Man: No Way Home ότι είναι η 6η πιο κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του σινεμά, τώρα κάνει και πολύ επιθετικό μάρκετινγκ και για την επικείμενη κυκλοφορία της σε Blu-ray. Άμα δεν το χόρτασες λοιπόν στην ταινία, οι λογαριασμοί του Spider-Man: No Way Home στα social media ανέβασαν ένα στιγμιότυπο με τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield να αναπαριστούν το γνωστό και αγαπημένο Spider-man meme. 

Η εικόνα προέρχεται από το επεισόδιο Double Identity της σειράς κινουμένου σχεδίου Spider-Man από το 1967. Ο δεύτερος Spider-man δεν είχε βέβαια σχέση με το Spiderverse, ήταν απλώς ένας κακός που τον παρίστανε. Στο επεισόδιο υπήρχαν μόνο δυο Spider-Man, αλλά όπως όλα τα meme, η εικόνα ξέφυγε από την αρχική της μορφή και φωτοσοπαρίστηκαν από ένας μέχρι πολλαπλοί ακόμα Spider-man.

Στην κοινή τους συνέντευξη με τον Garfield και τον Maguire για το Deadline, o Tom Holland μαρτύρησε ότι ήταν ιδέα του Andrew Garfield o τρόπος που θα συμβεί το meme στην ταινία. Και φυσικά η σκηνή τρέλανε τους φαν. Τώρα όμως το έχουμε και σε πόστερ. Ή όπως ωραία το θέτει ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στο Twitter, το νέο φόντο για το κινητό σας είναι εδώ.