ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το τέλος της 2ης σεζόν του ‘Narcos’ θα αλλάξει για πάντα τη σειρά

Το δημοφιλές δράμα του Netflix δε θα είναι ακριβώς το ίδιο μετά τον δεύτερο κύκλο του.

Όσοι γνωρίζουν την πραγματική ιστορία του Pablo Escobar δε θα παραξενευτούν με την ανακοίνωση – επιβεβαίωση θα τη λέγαμε καλύτερα – του πρωταγωνιστή του ‘Narcos’ Wagner Moura για το μέλλον της σειράς. Όσοι πάλι προτιμούν να αφήσουν τη σειρά να τους εκπλήξει, ας σταματήσουν να διαβάζουν τώρα, αλλιώς ας σωπάσουν για πάντα.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Escobar, δραπέτευε από τη φυλακή που είχε κάνει μαγαζί του. Αυτό που δεν είναι εύκολο όμως να σκεφτούμε για έναν άνθρωπο που φαίνεται να έχει πάντα έναν άσσο στο μανίκι του, είναι ότι δε θα μπορεί να έχει πάντα την τύχη με το μέρος του.

Αυτή είναι η σεζόν που θα αρχίσουμε να βλέπουμε την πτώση του. Θα δούμε τον Pablo Escobar σε πολύ ευάλωτη θέση

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών δεν άφησε τίποτα στη φαντασία κατά τη διάρκεια του press tour που κάνει για τον φετινό κύκλο της σειράς, επιβεβαιώνοντας και τον θάνατο του Escobar στην τελευταία πράξη της σεζόν. “Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία σεζόν για μένα” δήλωσε συγκεκριμένα, δίνοντας την ευκαιρία στον executive producer José Padilha να μιλήσει για τη δημιουργική στροφή της σειράς για την τρίτη σεζόν. “Η σειρά δεν είναι για τον Pablo. Ο Pablo Escobar τυχαίνει να είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτή την τεράστια επιχείρηση εμπορίου κοκαΐνης. Είναι κάτι σαν τον ιδρυτή αυτής της επιχείρησης, αλλά η σειρά μιλάει για την κοκαΐνη. Για τους εμπόρους που πουλάνε κοκαΐνη.”

Και μετά τον Escobar, τι;

Υπάρχει λόγος που ονομάσαμε τη σειρά ‘Narcos’ και όχι ‘Pablo Escobar’. Υπάρχουν άλλοι έμποροι και συμμαχίες εναντίον του Pablo, οπότε υπάρχει πληθώρα ιστοριών με τις οποίες μπορούμε να καταπιαστούμε

Παρά την ομολογουμένως μεγάλη αλλαγή στο τιμόνι του σόου, οι συντελεστές κοίταξαν να μας προλάβουν και να μας καθησυχάσουν λέγοντας ότι η σειρά θα συνεχίσει να είναι αυτή που είναι, απλά με “ευρύτερες διαστάσεις”.

Εσείς τι λέτε, υπάρχει ‘Narcos’ χωρίς Escobar;