NETFLIX
NETFLIX

To Too Hot to Handle επέστρεψε και έπιασε πάτο

Tο μεγαλύτερο guilty pleasure του Netflix επέστρεψε για 3η σεζόν και εμείς το είδαμε και σχολιάζουμε τα πάντα.

To Too Hot to Handle είναι ένα από τα (πολλά) guilty pleasures που επιτρέπουμε στον εαυτό μας. Πριν από λίγες μέρες έγινε διαθέσιμη στο Netflix και η 3η σεζόν. Πλέον ξέρετε καλά την ιστορία. Βάζουν ένα μάτσο από ερωτιάρηδες άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι νομίζουν πως έχουν πάει σε ριάλιτι ακολασίας, με το υποτιθέμενο όνομα Pleasure Island -για φέτος.

Λίγες ώρες αφού γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους και ανταλλάξουν τις πρώτες καυτές ματιές -και όχι μόνο- αποκαλύπτεται η Lana. Ο ηλεκτρονικός κώνος που τους ενημερώνει ότι βρίσκονται στο Too Hot to Handle και απαγορεύονται όλες οι ερωτικές περιπτύξεις. Οι παίκτες όμως δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις ορέξεις τους, όσα λεφτά και να χάνουν παραβαίνοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

H πρώτη σεζόν του Too Hot to Handle μπήκε στη ζωή μας εν μέσω του πρώτου lockdown τον Απρίλιο του 2020 και έγινε τεράστια επιτυχία. Οι μελλοντικοί μελετητές της Ιστορίας, ας μας συγχωρήσουν για τις επιλογές που κάναμε σε όλο το διάστημα της καραντίνας. Οι καιροί ήτανε δύσκολοι. 

Το Netflix λοιπόν βιάστηκε να ανανεώσει το χοτ ριάλιτι για δύο ακόμα σεζόν. Η σατανική παραγωγή φοβούμενη και την αυξανόμενη δημοτικότητα του Too Hot to Handle, που θα εμπόδιζε τα σχέδια της να βρει ανυποψίαστους ερωτύλους, αλλά και το ξέσπασμα της πανδημίας, αποφάσισε να γυρίσει και τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν ακριβώς τη μία μετά την άλλη. Έτσι αυτά που είδαμε τώρα στις οθόνες μας, έχουν γυριστεί πριν δύο χρόνια.

Η τοποθεσία παρέμεινε επομένως η ίδια με τη δεύτερη σεζόν, στα νησιά δηλαδή Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Και η βίλα παρέμεινε ακριβώς η ίδια, αν και όπως μας ενημέρωσε η αφηγήτρια του σόου, Desiree Burch, τα σεντόνια αλλάχτηκαν.

H Jaz είμαστε εμείς

H Jaz ήταν σίγουρα το άτομο που θα μπορούσες να ταυτιστείς περισσότερο στο Too Hot to Handle 3. Και αυτό γιατί η κοπέλα δεν είχε όρεξη ούτε να συμμετάσχει στα cringy workshop, ούτε να παριστάνει ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμόνες της. Αυτό βέβαια την έκανε να φύγει και νωρίς από τη βίλα. Λογικό.

O Patrick (Star)

Ο Χαβανέζος Patrick θεωρήθηκε ο σοφός της παρέας από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, επειδή είχε μακριά μαλλιά και μιλούσε αργά. Οι συμπαίκτες του τον συνέκριναν με τον Jason Momoa, εμάς μας θύμισε περισσότερο τον Patrick Star, αφού χάρη στις συμβουλές του, το γκρουπ έχασε μερικές χιλιάδες δολάρια από το βραβείο.

Το ζευγαράκι της χρονιάς

Για πρώτη φορά στο Too Hot to Handle είδαμε ένα σχετικά φυσιολογικό ζευγαράκι, που ήρθε κοντά σιγά-σιγά και κατάφερε και να μην κάνει καμία παράβαση (σχεδόν). Αυτό το ζευγαράκι ήταν ο Harry και η Beaux, που απέκτησαν και τα προσωνύμια Harrybeaux και Barry. Αν βέβαια όλα τα ζευγαράκια ήτανε σαν αυτό, το ριάλιτι θα πήγαινε άπατο. Ήταν σίγουρα η μόνη δίκαια νίκη στη (μικρή) ιστορία του σόου.

Το κενό στην αφήγηση

Μπορεί να νόμιζε η παραγωγή ότι δεν θα το προσέξουμε, αλλά γελάστηκε. Βρήκαμε ένα μεγάλο κενό στην αφήγηση που αφορούσε το ερωτικό τρίγωνο Izzy, Jackson και Olga. Ενώ η Izzy και ο Jackson έγιναν ζευγαράκι, ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη ο Jackson και η Olga άρχισαν να κοιμούνται μαζί και να κάθονται πάντα δίπλα-δίπλα. Όλα αυτά τα παρατηρήσαμε από μακρινά πλάνα, γιατί η παραγωγή επέλεξε να μη δώσει έκταση σε αυτή την ιστορία.

Το ίδιο συνέβη και με την Brianna και τον Obi, ένα ζευγαράκι που δημιουργήθηκε στα τελευταία επεισόδια. Η παραγωγή όμως δεν τους έδωσε καθόλου τηλεοπτικό χρόνο.

Η πρώτη φορά που πιάσανε πάτο 

Το ζευγαράκι στο οποίο επικεντρώθηκε η φετινή σεζόν ήταν η Holly και ο Nathan, οι οποίοι σπατάλησαν 141.000, από τα 200.000 που ήτανε το αρχικό ποσό. Έτσι, για πρώτη χρονιά το γκρουπ έφτασε στον πάτο, με 0 δολάρια στην μπάνκα τους. Έχοντας δει βέβαια και τις δύο πρώτες σεζόν, ξέραμε ότι θα υπήρχε ευκαιρία να κερδίσουν ξανά κάποια από αυτά, όπως και έγινε.

Πού βρίσκονται σήμερα τα ζευγαράκια

Όπως είπαμε στην αρχή, το Too Hot to Handle 3 γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια. Έτσι, κανένα από τα ασυγκράτητα ζευγαράκια δεν βρίσκεται πλέον μαζί στη ζωή.