ΣΙΝΕΜΑ

Το τρέιλερ του ‘Spider-Man: Homecoming’ έχει Iron Man και εφηβικές ορμόνες

Το PopCode λανσάρει πρώτο το τρέιλερ του 'Spider-Man: Homecoming' με ελληνικούς υπότιτλους.

Μετά τις περιπέτειές του με τους Avengers, ο Peter Parker νιώθει έτοιμος να σώσει τον κόσμο, αλλά ο Tony Stark φέρνει αντιρρήσεις. Α, και δεν είναι Avenger. Σε περίπτωση που αναρωτιόταν δηλαδή.

“Ξέρω ότι το σχολείο είναι άθλιο, ξέρω ότι θες να σώσεις τον κόσμο, αλλά δεν είσαι έτοιμος ακόμα. Μείνε προσγειωμένος και μη μπλέκεις σε μπελάδες. Ξέχνα το ιπτάμενο τέρας, υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν τέτοια πράγματα”. Όχι και πολύ ενθαρρυντικό για τον Peter, που σε πρώτη φάση έχει αναλάβει να αδειάσει το Μπρούκλιν από ληστές. Κι επειδή έχει βαρεθεί να του φέρονται σαν παιδί, δε φαίνεται να έχει σκοπό να ξαποστάσει πριν τραβήξει ξανά προς τη δόξα.

Δεν παύει όμως να είναι πρώτα έφηβος και μετά υπερήρωας, οπότε εκτός από τον Michael Keaton που τραμπουκίζει κι αυτόν και τους φίλους του στον ρόλο του Vulture, ο Peter παραμένει ο αμήχανος μαθητής Λυκείου που θέλει την κοπέλα που δε μπορεί να έχει, που τρέχει και δε φτάνει με τα μαθήματά του, που πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του από τον κολλητό του.

Παρακάτω θα δεις το τρέιλερ του ‘Spider-Man: Homecoming’ με ελληνικούς υπότιτλους και αμέσως μετά το αμερικανικό τρέιλερ με αρκετά διαφορετικά πλάνα.

* Το ‘Spider-Man: Homecoming’ βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Ιουλίου 2017.