ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To ‘Walking Dead’ ετοιμάζεται για πόλεμο με 3 νέες φωτογραφίες

Το δεύτερο μέρος της 7ης σεζόν του ‘Walking Dead’ δε μοιάζει με το αυτό που μόλις είδαμε.

Απογοητευτικό ήταν για πολλούς το ποδαρικό του ‘Walking Dead’ στην 7η σεζόν του, αλλά το AMC φαίνεται ότι θέλει να μας προετοιμάσει για καλύτερες μέρες τον Φεβρουάριο.

Εκτός από τον Andrew Lincoln που υποδύεται τον Rick και εγγυήθηκε μια διαφορετική επαναφορά της σειράς αφού πρώτα δήλωσε στεναχωρημένος για την αντίδραση του κοινού μέχρι τώρα, τώρα το δίκτυο έβγαλε την πιο λεπτομερή περιγραφή της πλοκής που μας έχει δώσει ποτέ, παρέα με 3 νέες φωτογραφίες.

Η περιγραφή είναι η εξής:

Το πρώτο μισό της 7ης σεζόν είδε τον Rick και την ομάδα να καταρρέουν λόγω του Negan, να αναγκάζονται να υποκύψουν στη θέλησή του και να πείθονται με τη βία ζήσουν κάτω από τους κανόνες του. Το δεύτερο μισό της σεζόν θα εστιάσει στην προετοιμασία του πολέμου και τη συγκέντρωση προμηθειών και δυναμικού που θα χρειαστούν για να νικήσουν τον Negan μια για πάντα.

Η ομάδα του Rick θα ανακαλύψει ξανά ότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που νόμιζαν. Είναι πολύ μεγαλύτερος από οτιδήποτε έχουν δει μέχρι τώρα. Παρά το γεγονός ότι έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό – να νικήσουν τον Negan – τα πράγματα δε θα έρθουν εύκολα. Και σημαντικότερα, η νίκη απαιτεί περισσότερα από την Alexandria. Χρειάζονται τους αριθμούς του Kingdom και του Hilltop, αλλά, παρομοίως με τον τρόπο που ένιωθε ο Rick, ο Ezekiel και ο Gregory δε θέλουν αιματοχυσίες. Για να τους πείσουν για το αντίθετο θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από λόγια. Τα άκρα στα οποία θα φτάσουν ο Rick και η ομάδα για να βρουν όπλα, τρόφιμα και νέους πολεμιστές δεν είναι τίποτα λιγότερο από αξιοσημείωτα.

Θα συναντήσουμε νέους επιζώντες σε απίστευτα μέρη. Θα δούμε τον Rick και την ομάδα να τεστάρονται με τρόπους που δεν έχουμε δει ξανά. Θα δούμε προδοσία από άτομα που εμπιστευόμαστε. Ο Rick έχει αυτοπεποίθηση γιατί θα δει την ομάδα του και πολλούς άλλους να ενώνονται για να φέρουν σε πέρας τον κοινό στόχο της εξόντωσης του Negan. Αλλά κανένας σχεδιασμός δε μπορεί να τους προετοιμάσει για τον πόλεμο με τον Negan και τον στρατό του.

Όσο για τις φωτογραφίες:

Εσύ τι περιμένεις περισσότερο από το δεύτερο μισό του 7ου κύκλου;

ΟΛΑ ΤΑ RECAPS ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ‘WALKING DEAD’