Getty Images
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ‘Τόλμη και Γοητεία’ θα βάλει blow-up dolls στα γυρίσματά της

Εκτός από τις blow-up dolls, η 'Τόλμη και Γοητεία' θα χρησιμοποιήσει και τους πραγματικούς συντρόφους των πρωταγωνιστών για τις ερωτικές σκηνές.

Για να σε προλάβω, ναι, η ‘Τόλμη και Γοητεία’ παίζεται ακόμα και μάλιστα δεν δείχνει σημάδια πτώσης. Φτάνει σε 35 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και τα διαφημιστικά της έσοδα για το CBS εξακολουθούν να είναι υψηλά. Η διάσημη σαπουνόπερα είχε σταματήσει για πρώτη φορά τα γυρίσματά της από το 1987 λόγω της πανδημίας, αλλά επιστρέφει με πλάνο έτοιμο να γίνει viral.

Η ‘Τόλμη και Γοητεία’ είναι η πρώτη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης που ξεκίνησε ξανά γυρίσματα παρά την επέλαση του Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και, σε αντίθεση με άλλες σειρές που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν CGI στις ερωτικές σκηνές ή και να τις κόψουν εντελώς, έχει βρει τη δική της, αλλόκοτη λύση στο πρόβλημα της ανθρώπινης επαφής.

Επειδή ‘Τόλμη και Γοητεία’ δεν υπάρχει χωρίς ερωτικές μουσικές καρέκλες, οι παραγωγοί συνειδητοποίησαν όπως δήλωσαν στο Forbes πως τα παθιασμένα φιλιά των πρωταγωνιστών έπρεπε με κάποιον τρόπο να μείνουν στο παιχνίδι. Δηλαδή τι, θα γινόταν ξαφνικά η σειρά κάποιο ψυχογράφημα για τη βιομηχανία της μόδας;

Η λύση, λοιπόν, θα δοθεί ως εξής: Στις σκηνές με φιλιά, οι ηθοποιοί θα κάνουν τις κινήσεις κολλημένοι σχεδόν με την κάμερα και η μαγεία του μοντάζ θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Στις σκηνές σεξ τώρα, θα χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός χρήσης blow-up dolls και χρήσης των αληθινών συντρόφων των ηθοποιών αφού έχουν περάσει πρώτα από ιατρικό τεστ για να βρεθούν στο σετ.

«Έχουμε κάποιες blow-up dolls που τις έχουμε και κάθονται εδώ και 15 χρόνια, τις έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορους λόγους όπως όταν για παράδειγμα κάποιοι χαρακτήρες έχουν θεωρηθεί νεκροί», εξήγησε ο Bradley Bell, επικεφαλής σεναριογράφος και executive producer στη σειρά. «Τις ξεσκονίζουμε, τους βάζουμε καινούριες περούκες και make-up και θα τις έχουμε στις ερωτικές σκηνές».

Να ένας καλός τρόπος να γίνει η ‘Τόλμη και Γοητεία’ viral στις μέρες μας. Απαιτώ gifάκια, απαιτώ memes, απαιτώ #ρεπορτάζ από το Twitter με εντοπισμούς περούκας και πλαστικών γοφών.

Έξι μήνες και μία καραντίνα αργότερα, το POP για τις Δύσκολες Ώρες διαλέγει τις 30 καλύτερες από τις ταινίες που πρόλαβαν να βρουν τον δρόμο τους στις αίθουσες, αλλά και τις ταινίες που έγιναν διαθέσιμες εν μέσω πανδημίας μέσω streaming.