ΣΙΝΕΜΑ

Στο τρέιλερ του ‘ΑΦΤΕΡΛΩΒ’ ένα ζευγάρι προσπαθεί να καταλάβει τι του συνέβη

Χάρης Φραγκούλης και Ηρώ Μπέζου πρωταγωνιστούν στην ελληνική ταινία για την οποία θα μιλάμε αυτό το καλοκαίρι.

Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία, για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη.

Το ερώτημα που πλανάται πάνω από τα πάντα: Τι μας συνέβη; Γιατί χωρίσαμε;

Ο Χάρης Φραγκούλης παίζει τον Νίκο και η (φανταστική στην ταινία) Ηρώ Μπέζου παίζει τη Σοφία, σε αυτό το απολαυστικά σκηνοθετημένο ερωτικό παιχνίδι δύο ηρώων, που έχει ήδη κερδίσει το βραβείο καλύτερης ταινίας από την Επιτροπή Νέων του Φεστιβάλ του Λοκάρνο. Αποτελεί το ντεμπούτο του Στέργιου Πάσχου και έρχεται στις αίθουσες στις 18 Μαϊου από τη StraDa Films.

Δες το τρέιλερ της ταινίας:

Το ‘Άφτερλωβ’, μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δυο ήρωες ξεκινούν με αμηχανία και γενναιότητα, ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν. Κι ενώ η διαδρομή τους μοιάζει αρχικά σαν μια αθώα βόλτα στην εξοχή, σύντομα θα αισθανθούν χαμένοι σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον.

Το φιλμ θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του En Lefko Film Festival (για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει) και θα βγει έπειτα στις αίθουσες στις 18 Μαϊου.

Ρίξε μια ματιά στο μικρού μήκους φιλμ του Στέργιου Πάσχου ‘Ο Έλβις είναι Νεκρός’ στο οποίο πρωτογνωρίσαμε τους χαρακτήρες του ‘Άφτερλωβ’.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη: Ο Χάρης Φραγκούλης θέλει να καίγεσαι για αυτό που κάνεις