ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τρία λεπτά με την πιο σέξι ταχυδακτυλουργό του πλανήτη

Το ΟΝΕΜΑΝ εξασφάλισε αποκλειστικό video interview με την Isla Fisher, πρωταγωνίστρια της “Συμμορίας των Μάγων”.

Είναι δύο είδη ταινιών που αν κατασκευαστούν σωστά είναι αδύνατον να μην διασκεδάσουν το θεατή. Οι heist movies, με εντυπωσιακές ληστείες, ανατροπές, κρυφούς πράκτορες, μεταμφιέσεις και δεν ξέρω τι άλλο– και οι ταινίες με μάγους. Ωραία, φαντάσου τώρα μια ταινία που είναι και τα δύο μαζί.

“Η Συμμορία των Μάγων” δεν είναι τυχαίο πως παραπέμπει σε φιλμ τύπου “Συμμορία των Έντεκα” ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει την παρουσία ταχυδακτυλοργών στο κέντρο της πλοκής.

Στο φιλμ, η Isla Fisher είναι η πιο σέξι ταχυδακτυλουργός του πλανήτη. Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας των τεσσάρων μοντέρνων μάγων, η οποία φέρει το όνομα «Τέσσερις Καβαλάρηδες», καταφέρνει με την πολύτιμη υποστήριξη των Jesse Eisenberg, Woody Harelson και Dave Franco, να ληστέψει τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια του πλανήτη, από κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μοιράζοντας – ως άλλος Ρομπέν των Δασών – τα κλοπιμαία σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η Fisher είναι μια από τις πιο σέξι και πιο σταθερά διασκεδαστικές παρουσίες σε μικρή και μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα όλοι την προσέξαμε στο “Wedding Crashers” σε ένα ρόλο που πήρε την ταινία κι έφυγε (μαζί με τον χαρακτήρα του Vince Vaughn), ενώ δεν σταματά να αποδεικνύει πόσο φυσικά αστεία μπορεί να είναι, παίζοντας με άνεση τον οποίοδήποτε κωμικό ρόλο.

Πιο πρόσφατα την αγαπήσαμε ως την τελευταία άξια προσθήκη στο καστ του θρυλικού “Arrested Development” που επέστρεψε για 4η σεζόν, σε έναν ρόλο δροσερό, σέξι, και πολύ αστείο.

Ας δούμε τι έχει να πει για την εμφάνισή της στη “Συμμορία των Μάγων”:

Αν μια καλή ληστεία σε ένα τίμιο heist movie είναι από μόνη της ισάξια με μαγικό κόλπο, μπορεί κανείς μόνο να υποθέσει τι θα συμβαίνει εδώ. Πάντως το φιλμ που άνοιξε την περασμένη βδομάδα στις ΗΠΑ, άνοιξε εμπορικά πολύ πιο πάνω από όσο περίμενε κανείς, ξεπερνώντας και το “After Earth” με τον Will Smith, με το word of mouth του κοινού να το κρατά στην πρώτη θέση των εισπράξεων τις επόμενες μέρες της βδομάδας.

Δες τα 4 πρώτα λεπτά της ταινίας:

Στο καστ εκτός απο την Fisher και τους υπόλοιπους 4 καβαλάρηδες, συναντάμε κατά βάση μόνο απίστευτα συμπαθείς ηθοποιούς, τον Mark Ruffalo και την Melanie Laurent ως πράκτορες του FBI και της Ίντερπολ αντίστοιχα, που βρίσκονται στο κατόπι τους, αλλά και τους Michael Caine και Morgan Freeman ως δύο χαρακτήρες-κλειδιά που εμφανίζονται στην πορεία για να παίξουν το ρόλο τους στα σχέδια της ομάδας.

*Η ταινία “Η Συμμορία των Μάγων” παίζεται στις αίθουσες από την Odeon.