ΒΙΒΛΙΟ

Women of Influence: Το επόμενο συνέδριο Game Changer είναι γεγονός

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, το επόμενο συνέδριο της σειράς Game Changer ρίχνει την προσοχή του στις γυναίκες και την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει  το επόμενο συνέδριο της σειράς Game Changer με τίτλο Women of Influence, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, και φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αλλαγή της νοοτροπίας,  που εμποδίζει την πρόσβαση των πετυχημένων επαγγελματικά γυναικών σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους.

Στο συνέδριο έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως oμιλήτριες οι: Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Microsoft Hellas, Δρ. Αντιγόνη Δήμα, Ερευνήτρια Γενετικής, ALEXANDER FLEMING, Biomedical Sciences Research Center, Camille Egloff, Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group, Athens, Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου,  Σύμβουλος Επικοινωνίας & Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, The People’s Trust,  Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Intersys.

Την ομάδα των ομιλητών συμπληρώνουν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια, Τμήμα Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, CEO, Life Clinic Group & Professional Coach, Author-Speaker ,  Χριστίνα Οικονόμου, Fashion Designer,  Αναστασία Σιδέρη, Πρόεδρος της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου &  Διευθύντρια Επικοινωνίας, The Coca Cola Company CSE.

Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί  με την υποστήριξη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα AdBusiness, Retail Business, CSR & HR Review, BusinessNews.gr και η Huffington Post Greece.