ΠΟΛΗ

Cocktails, brunch και τις πιο ωραίες φάτσες στην πόλη θα βρεις στο Zaf

Ένας προορισμός με ωραίες μουσικές ψαγμένες γεύσεις & φρεσκοκομμένο καφέ σε περιμένει όλη μέρα!

Περπατώντας στο κέντρο της πόλης, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα δουλειάς περνάω μπροστά από το Zaf στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και τα πράγματα δείχνουν όπως παλιά με τα όμορφα τραπεζάκια έξω με τον κόσμο να πηγαινοέρχεται και τα μικρά πηγαδάκια να σχηματίζονται μεταξύ φίλων. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά με τον COVID το χρώμα και η αύρα στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν ίδιες.

Ανακοινώνοντας τα τελευταία μέτρα που πλέον μπορείς να πιεις το ποτό σου σαν άνθρωπος στο bar και όχι καρφωμένος σε μια καρέκλα, μου έρχονται εικόνες από όλα εκείνα τα βράδια στο Zaf που διασκεδάσαμε και χορέψαμε, ήπιαμε σφηνάκια και τραγουδήσαμε μαζί με τους πιο γνωστούς DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης.

Για αυτό λοιπόν το Zaf ξεκινώντας δυναμικά τη νέα σεζόν διοργανώνει της cocktails Thursdays και μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλα τα house cocktails στην τιμή των 7€ και να κάνουμε socializing στην μπάρα με χρώμα και γεύση που μόνο τα παιδιά μέσα από το bar του Zaf μπορούν να προσφέρουν.

Τις Παρασκευές που όλοι αγαπάμε γιατί αφήνουμε το γραφείο πίσω μας, μπορούμε να απολαύσουμε Friday vibes απο τον Dj kris την Lila Cont και την ομάδα τους που γεμίζουν μουσικά των χώρο και τα αυτιά μας. Ξεκινώντας από νωρίς με ένα spiritual ήχο για να μας βάλουν στο κλίμα συνεχίζουν με ένα soulful house set που θα μας ξεσηκώσει μέχρι το πρωί.

Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει ο Sataya Graham άρτι αφιχθείς από το Monte Carlo με ένα set που θα μας ταξιδέψει από τη Νότια Γαλλία ως της Κάννες. Ο χαρισματικός μουσικός παραγωγός γνωστός από τα bossa nostra party του μας υπόσχεται χορό και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί και κλασικά έρχεται η Κυριακή με το Brunch Around the World.

Το πιο διάσημο brunch της Αθήνας συνεχίζει στο menu του κάποιες από τις best αγαπημένες συνταγές όπως bao buns με ξεψαχνισμένο κοτόπουλο και κινεζικά λαχανικά (Κίνα), Hot-dog με coleslaw και τηγανιτά αυγά (Αμερική) αλλά την εμφάνιση τους κάνουν και 3 νέες χώρες όπως η Αυστραλία με avocado toast με scrambled eggs, η Αίγυπτος με φαλάφελ σε ανοιχτή αραβική πίτα με sauce από ταχίνι και τηγανητά αυγά και η Ιταλία με Frittata, την αγαπημένη ομελέτα των Ιταλών με κολοκύθι, ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι που σερβίρεται με salciccia (χειροποίητο ιταλικό λουκάνικο) και βραχάκια παρμεζάνας – απλά πεντανόστιμη.

Από τις επιλογές, δε λείπουν τα pancakes που μιλούν την universal γλώσσα της γλυκιάς απόλαυσης, τα οποία θα βρεις σε Lila, Ferrero, Bueno αλλά και classic εκδοχές, όλα μια έκρηξη νοστιμιάς και γλυκάδας, ιδανικά για τη μέση ή σαν συνοδεία με καφέ.

Τι και αν δεν καταφέραμε να ταξιδέψουμε εκεί που θέλουμε; Το brunch around the world του Zaf είναι ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου που μπορείς να απολαύσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Και κάπως έτσι το Zaf θα γεμίσει τις μέρες μας και τις νύχτες μας σε ένα χειμώνα που τόσο πολύ περιμένουμε και θέλουμε να τον ζήσουμε δυνατά!

Το Zaf στα Social: Facebook, Instagram, Tripadvisor