ΠΟΤΟ

Ανακάλυψε το Joy στη Γλυφάδα

Οι μετακομίσεις bar από τα νησιά στην Αθήνα συνήθως αποτυγχάνουν. Όχι όμως αυτή. Κι έχουμε τρεις λόγους για να το πιστεύουμε.

Είναι ριψοκίνδυνο να προσπαθήσεις να μεταφέρεις ένα επιτυχημένο bar ενός κυκλαδίτικου νησιού στην ανιερή πραγματικότητα της πόλης. Κι αυτό γιατί ο κόσμος έχει συνδέσει το όνομα σου με το συγκεκριμένο νησί. Το Joy είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ωραία bar της Μυκόνου. Και τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο και στη Γλυφάδα.

Και μάλλον θα το πετύχει. Για τρεις πολύ συγκεκριμένους λόγους.

1. Γιατί είναι bar. Με όλη τη σημασία της λέξης

Δεν προσπαθεί όπως τα περισσότερα άλλα να το παίξει και καφετέρια και εστιατόριο και brunch place και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Είναι ένας στενόμακρος χώρος με πολύ μεγάλη (όπως πρέπει δηλαδή) μπάρα ώστε να χωρέσει αρκετές παρέες. Παίζει μουσική που ούτε σου σπάει τα νεύρα ούτε προκαλεί τα 18χρονα που μπορεί και να πετύχεις εκεί να χορέψουν. Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να πιεις το ποτό σου, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Αυτά δηλαδή που θες να κάνεις σε ένα bar.

2. Γιατί το location είναι πολύ καλό

Μακριά από τις καφετέριες της Γλυφάδας και δίπλα στο Opus, το Joy διάλεξε μια ήσυχη προς το παρόν γωνιά της Γλυφάδας. Και θα βρεις να παρκάρεις και θα κάνεις τη βόλτα σου από το Opus και θα αράξεις με άνεση στο πλατύ πεζοδρόμιο έξω από το Joy αν η θερμοκρασία το επιτρέπει. Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα ανοίξει στην ίδια περιοχή ένα μαγαζί με κρέπες, ένα barber shop και αργότερα ένα mini καζίνο. Οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να ανακαλύψεις την ανερχόμενη γειτονιά.

3. Γιατί υπάρχει ο Mike

Μία από τις πλέον συμπαθητικές φιγούρες που συναντάς στη Μύκονο. Εκείνος ο χαμογελαστός γκριζομάλλης που έβλεπες να πίνει χαλαρός το ποτό του στα σκαλιά του Joy στη Μύκονο, τώρα πίνει το ποτό του στα τραπέζια ή τη μπάρα του Joy. Κι αφού κατάφερε να κλέψει τον κόσμο στα Ματογιάννια, θα το κάνει και στη Γλυφάδα.

Διεύθυνση: Α. Μεταξά 48, Γλυφάδα, τηλ.: 210-8980030