ΠΟΤΟ

Ανακοινώθηκαν οι νέοι έξι φιναλίστ του World Class

Η δωδεκάδα του ελληνικού τελικού συμπληρώθηκε. Μάθετε ποιοι είναι εκείνοι που κέρδισαν το εισιτήριο και μαζί την ελπίδα να βρεθούν τον Σεπτέμβρη στο Miami για τον παγκόσμιο τελικό του World Class Bartender of the Year 2016.

Την τελευταία εβδομάδα, το Oneman ακολούθησε το judging της δεύτερης φάσης του World Class Bartender of the Year 2016. Μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα που αφιερώσαμε στο World Class μπορείς να διαβάσεις όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του judging. Οι κριτές αυτής της δεύτερης φάσης, Stephanie Jordan και Ago Perrone, είχαν αναμφίβολα ένα πολύ δύσκολο έργο. Καθότι ήταν σίγουρα περισσότεροι από έξι εκείνοι οι συμμετέχοντες που θα άξιζαν μια θέση στον ελληνικό τελικό αλλά μόλις έξι οι θέσεις που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα του τελικού. Θυμίζουμε ότι από την πρώτη φάση είχαν ήδη προκριθεί άλλοι έξι bartenders.

 

Παρακολουθώντας από κοντά όλη τη διαδικασία για την θεματική “Fruits & Plants”, μπορούμε απλά να πούμε ότι και οι έξι που κατάφεραν να προκριθούν, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τα standards του World Class και παρουσίασαν στους κριτές μας, ένα ποτό το οποίο θα μπορούσε άξια να σταθεί και στον παγκόσμιο τελικό.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι οι έξι που πήραν το εισιτήριο από αυτή τη δεύτερη φάση του World Class Bartender of the Year 2016.

Ο Στράτος Βαχαρίδης από το Cityzen

 

Ο Γιώργος Kαβακλής από το Spoiled

 

Ο Πάνος Κανατσούλης από το The Clumsies

 

Ο Τάκης Μπουρνάς από το Six D.O.G.S.

 

H Λορέτα Τόσκα από το Theory bar

 

Ο Γιώργος Φλώρος από το Royal hotel

 

Άρα η δωδεκάδα του ελληνικού τελικού διαμορφώνεται ως εξής: Δήμητρα Αντωνακοπούλου (360 Cocktail bar), Νίκος Αρσλάνογλου (Shark), Στράτος Βαχαρίδης (Cityzen), Τάσος Βιζιηνός (Ernest), Γιώργος Καβακλής (Spoiled), Πάνος Κανατσούλης (The Clumsies), Θάνος Κριμπούρας (Ark), Τάκης Μπουρνάς (Six D.O.G.S.), Έβαν Προυσάευς (Ling Ling by Mykonos), Αλέξης Σιμωνίδης (Theory bar), Λορέτα Τόσκα (Theory bar), Γιώργος Φλώρος (Royal Hotel).

Από αυτούς τους δώδεκα θα επιλεγεί στα τέλη Μαίου εκείνος ή εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και το ελληνικό bartending στον μεγάλο παγκόσμιο τελικό του World Class Bartender of the Year 2016 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Miami των ΗΠΑ. Το Oneman θα παρακολουθεί όπως πάντα από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για όλα όσα θα συμβούν τόσο στον ελληνικό όσο και στον παγκόμσιο τελικό.

Μέχρι τον ελληνικό τελικό μάλιστα, θα δημοσιεύσουμε και δύο συνεντεύξεις, εκείνες των κριτών μας. Της Stephanie Jordan, Global Ambassador για το τζιν Tanqueray, και του Ago Perrone, Head Bartender του Connaught bar στο Λονδίνο. Μείνετε συντονισμένοι #worldclassgreece #worldclass2016 #truespirit