ΠΟΛΗ
SPONSORED

Brauhaus 3k: Η μπυραρία που θα απογειώσει τον Αύγουστο στην πόλη

Μία από τις ωραιότερες μπυραρίες της πόλης σε προσκαλεί σε στιγμές ιδιαίτερων γεύσεων και χαλάρωσης.

Η Νέα Φιλαδέλφεια αυτή την στιγμή είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές του λεκανοπεδίου, μιας που πολλά νέα μαγαζιά ξεφυτρώνουν καθημερινά στους πολυσύχναστους δρόμους και τις θρυλικές της πλατείες. Κάποια όμως στέκουν αγέρωχα εδώ και χρόνια, θυμίζοντάς μας πως “ο παλιός είναι αλλιώς”, πως η πολυετής εμπειρία συχνά (τις περισσότερες φορές δηλαδή) εξαργυρώνεται σε ποιότητα και φυσικά την αξία του να είσαι θαμώνας και να έχεις το δικό σου στέκι!

Ένα από αυτά τα τελευταία “οχυρά” είναι και η Brauhaus 3k, που μετά από μια διετία σιωπής, επανήλθε δριμύτερη το 2019, υπό νέα ιδιοκτησία, στο Παλιό Αρχοντικό του 1920, στην Λεωφόρο Δεκελείας 67, που την έβρισκες πάντα. Πιο κέντρο δεν γίνεται!

Παρά το χειμερινό προφίλ που σε γενικές γραμμές φέρουν αυτού του είδους τα μαγαζιά, η Brauhaus 3k φρόντισε να δημιουργήσει ένα πλήρως summer-friendly interface, με την ανοιγόμενη οροφή του main hall της αλλά και την διακόσμηση του εμπρόσθιου εξωτερικού της χώρου, που θυμίζει σε όλα, αυτό που λέμε “Beer Garden”.

Η μπύρα είναι θρησκεία στην Brauhaus 3k, μιας που εκεί θα βρεις 60 εμφιαλωμένες ετικέτες και 12 βαρελίσιες, 4 εκ των οποίων αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα. Από lager που αποτελούν και τις αγαπημένες επιλογές των… αρχαρίων, πιπεράτες pilsner και θολες (weiss) με “γεμάτο” σώμα, μέχρι φρουτώδεις και δυνατές IPA (India Pale Ale), σοκολατώδεις porter και τις αναγνωρίσιμες stout (μαύρες), ο κατάλογος μπυρών της Brauhaus 3k επεκτείνεται από το Βέλγιο μέχρι την Βρετανία και από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία και φέρνει στο ποτήρι σου ένα γευστικό ταξίδι που λίγα μαγαζιά του είδους προσφέρουν αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Το μενού των φαγητών δε, είναι αυτό που θα περίμενες, μιας που αντί να αναλωθεί σε δεκάδες πιάτα χωρίς χαρακτήρα, επενδύει την ενέργειά του σε 10 beer foods, 8 main dishes και 3 σαλάτες, εμπνευσμένα από την Γερμανική, την ευρύτερη Ευρωπαϊκή αλλά και την Αμερικανική κουσζίνα, πλούσια σε γεύση, όλα με την δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα, και με την βάση τους σε αγνά συστατικά, που καθιστούν την Brauhaus 3k μία πολύ καλή επιλογή για το βραδυνό σας γεύμα. Αν είσαι vegan, μη φοβού, αλλά πίστευε! Ο σεφ προνόησε δυο πιάτα και για εσένα.

Για όσο το καλοκαίρι καλά κρατεί, 5 εκρηκτικά beer cocktails, με τα 4 εκ των οποίων να έχουν την βάση τους σε ένα σκληρό ποτό (gin, vodka, whiskey, tequila) και ένα non-alocholic, θα προσφέρουν μια νότα δροσιάς στους πιο τολμηρούς ή αυτούς που επιζητούν μια πιο bar-like εμπειρία, η οποία τονώνεται επιδέξια με DJ sets κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αφιερωμένα στην ροκ μουσική, που η Brauhaus 3k τόσο μοιάζει να αγαπά!

Όποιος είπε πως οι μπυραρίες είναι για χειμώνα, εδώ διαψεύδεται ηχηρά! Η Brauhaus 3k υψώνει ανάστημα στην Δεκελείας 67 και σας καλεί να ζήσετε ένα διαφορετικό, μα πάντα γευστικό καλοκαίρι.

Βρες τη Brauhaus 3k στο: 

Facebook: https://www.facebook.com/brauhaus3k
Instagram: https://www.instagram.com/brauhaus3k